avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lipsa la inventar alimentar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lipsa la inventar alimentar

lucrez de 2ani primu inventar a iesit bine la 6 luni dupa am iesit lipsa 9200si la 1an sa mai facut iar inventar si am iesit lipsa 22000ron stoc fiind undeva la 13000,0ce sa fac e posibil sa imi faca dosar penal si cu probe false sa castige?
ai semnat un act in care iei in primire marfa respectiva?daca nu nu are ce sa ti faca,daca lucrati mai multe persoane sau cine mai are cheie de acolo,sunt multe variante...
daca poate sa imi faca dosar penal si care este pedeapsa care o pot primi
dosar nu se face as usor,daca nu ai acte semnate de tine
proces predare primire marfa
daca mai are is altcineva cheie
daca a mai lucrat cineva cu tine
sunt mai multi factori
se face expertiza contabila care costa
daca are marfa fara factura o sa l ia pe el
stai linistit ca nu are ce sa se intample
am lucrat in gestiune 2ani si am fost trecuta in cartea de munca in functia de bucatar ,iar acum dupa inventar si constatand lipsa din gestiune a venit sa semnez fisa postului dar cu functia de vanzator este normal asa ceva? astept raspuns va rog multumesc.
care este pedeapsa pentru lipsa de 20000ron in gestiune pot primi si cu suspendare am 34 ani va rog raspundeti multumesc?

Alte discuții în legătură

Litigiu munca-gestionar-casa pusa gaj klaus_io klaus_io Salut Am lucrat ca gestionar vanzator la un depozit de materiale de constructii si de cateva luni nu am mai primit salariu...mi-am bagat denisia...a fost ... (vezi toată discuția)
Inventar fals BIGHY BIGHY Buna ziua,am vazut ca pe acest site pot primi lamuriri in legatura cu o acuzatie care mi se aduce.Am lucrat la un magazin,am avut gestiune,si sunt acuzat ca am ... (vezi toată discuția)
Raspundere de gestiune andrabarna89 andrabarna89 Buna ziua! Sunt angajata ca lucrator comercial la un magazin alimentar. Cand am fost angajata am semnat doar contractul de munca ca si lucrator comercial.Nu ... (vezi toată discuția)