avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lipsa la inventar alimentar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lipsa la inventar alimentar

lucrez de 2ani primu inventar a iesit bine la 6 luni dupa am iesit lipsa 9200si la 1an sa mai facut iar inventar si am iesit lipsa 22000ron stoc fiind undeva la 13000,0ce sa fac e posibil sa imi faca dosar penal si cu probe false sa castige?
nu mai semna nimic,trebuie ca firma sa faca un inventar cu un contabil autorizat,dupa aceea se face o expertiza cntabila,apoi daca te da in judecata(dar in acte sigur nu are cum sa fie in regula0poate incepe un proces
la proces o sa va cheme pe tine ,ceilalti angajati,etc
intrebari
ce stii, avea facturi
etc
si daca intr un final se dovedeste ca tu ai "furat" nu te inchide nimeni pentru 20 mii lei
ti se pune poprire pe bunuri,salariu etc,si sau in cel mai rau caz se fac niste acte in care o sa fii urmarit de fisc si cum ai un venit ti se va opri O TREIMEdin venit
stai linistit si nu ti face griji ca nu are ce sa ti se intample
va multumesc din suflet ma_m linistit
mia dat asa zisu dosar la politie mi sa luat o declaratie in care am specificat ca mi sa oprit salaru integral timp de 1an pt lipsa gestiune si cer o expertiza contabila nu sti ce e mai departe dar patronu nu vrea sa ma lase sa plec cum as putea sa fac sa plec fara sa am probleme ?
va rog raspundeti multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu munca-gestionar-casa pusa gaj klaus_io klaus_io Salut Am lucrat ca gestionar vanzator la un depozit de materiale de constructii si de cateva luni nu am mai primit salariu...mi-am bagat denisia...a fost ... (vezi toată discuția)
Inventar fals BIGHY BIGHY Buna ziua,am vazut ca pe acest site pot primi lamuriri in legatura cu o acuzatie care mi se aduce.Am lucrat la un magazin,am avut gestiune,si sunt acuzat ca am ... (vezi toată discuția)
Raspundere de gestiune andrabarna89 andrabarna89 Buna ziua! Sunt angajata ca lucrator comercial la un magazin alimentar. Cand am fost angajata am semnat doar contractul de munca ca si lucrator comercial.Nu ... (vezi toată discuția)