avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Activitate cristinaBMC

Activitate cristinaBMC

Daca am vandut masina pt care am platit timbrul de mediu mai pot recupera eu banii?
Bună ziua! Am cumpărat o mașină in iulie 2013 pt care am plătit 500€ timbru de mediu. Cu noua lege am crezut ca imi pot recupera banii dar la fisc am avut surpriza să găsesc un afis in care specifică ca doar mașinile înmatriculate până la 14 martie 2013 își pot recupera banii pe taxa de mediu. Nu toti ar trebui să își primească banii înapoi?
Discuție Timbru de mediu
Bună ziua,am cumpărat o masina in iulie 2013 si cu noua lege de restituirea banilor am fost la fisc sa intreb ce acte imi trebuie pt a-mi primi bani înapoi. Am fost surprinsa când pe usa am văzut un afis in care scria că timbrul de mediu se restituie doar la mașinile cumpărate pana la data de 14 martie 2013. Este adevărat?
Discuție CEC-uri vechi
buna ziua! am o nelamurire in legatura cu 2 cec uri,unul este libret de economii cu dobanda iar celalalt este pt castigarea unui autoturism,amandoua in valoare de 5000 lei vechi. intrebarea mea este,atata vreme cât statul s-a folosit de toți acești bani, este normal ca ei să fie restituiți la o valoare actualizată cu rata inflației? se poate actiona in istanta?