avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CEC-uri vechi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CEC-uri vechi

buna ziua! am o nelamurire in legatura cu 2 cec uri,unul este libret de economii cu dobanda iar celalalt este pt castigarea unui autoturism,amandoua in valoare de 5000 lei vechi. intrebarea mea este,atata vreme cât statul s-a folosit de toți acești bani, este normal ca ei să fie restituiți la o valoare actualizată cu rata inflației? se poate actiona in istanta?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:21, 29 Octombrie 2016
Nu există o lege în baza căreia să poți da CEC-ul în judecată pe motiv că inflația a devalorizat banii, dar dacă vreți, puteți risca un astfel de proces cu final necunoscut.

Găsiți mai multe informații aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec-urile de 5000 de lei! gygy78 gygy78 buna seara! legat de cec-ul de 5000 de lei,din 1978 incazul meu,de poate recupera ceva?! multumesc! (vezi toată discuția)
Despagubire librete cec IdorasCorina IdorasCorina Buna ziua. Numele meu este Corina Idoras. In anul 1978 mama mea Militaru Niculina a facut un libret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme in ... (vezi toată discuția)
Librete cec vechi. Imparatul Imparatul Am gasit in sertar niste librete CEC, care aveau pe ele 5000 le sold in anul 1993, cu dobanda si castiguri in autoturisme. Am inteles ca exista o procedura ca ... (vezi toată discuția)