avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Librete CEC vechi.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Librete CEC vechi.

Am gasit in sertar niste librete CEC, care aveau pe ele 5000 le sold in anul 1993, cu dobanda si castiguri in autoturisme.
Am inteles ca exista o procedura ca sa se dea banii inapoi de catre CEC, la valoarea de astazi cu dobanda legala plus valoarea inflatiei acestora.
Ma puteti ajuta cu ceva, un link, o lege?
Cui trebuie sa ma adresez, direct CEC-ului sau instantei de judecata. Citisem, ca se pot da banii si fara o judecata.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:01, 7 Iunie 2016
Poate va ajuta aceasta discutie: www.avocatnet.ro/content/for...
Nu exista lege în acest sens, însă e dreptul dvs sa va adresati justiției.
Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire librete cec IdorasCorina IdorasCorina Buna ziua. Numele meu este Corina Idoras. In anul 1978 mama mea Militaru Niculina a facut un libret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme in ... (vezi toată discuția)
Libret de economii cec AIRDD AIRDD Buna ziua! Am inteles ca in baza OUG 33/2008 si 156/2007 s-ar acorda despagubiri constand in titluri de stat pt posesorii libretelor de economii cu dobanda si ... (vezi toată discuția)
Cec-uri cu dobanda si castiguri in autoturisme in valoare de 5000 lei dinainte de 1989 marietaciocoiu marietaciocoiu Am mai multe CEC-uri cu dobanda si castiguri in autoturisme in valoare de 5000 lei dinainte de 1989, as putea sa-mi recuperez banii la valoarea actuala si ... (vezi toată discuția)