Ok.de greseala nu este vorba.societatea a fost infiintata ca platitoare de imp profit dar apoi a trecut la platitoare de impozit venit deci nu mai este cazul ca suma sa se pastreze pentru urm trimestru.Voi face adresa pt compensare.ms frumos de ajutor
debitul e clar trebuie achitat
cealalta suma care reprezinta amenda (presupunind ca este achitata)-trebuie sa duci procesul verbal pentru stingerea sumei
suma de 832 lei este din ce imi spui tu ca se afla in partea dreapta -este achitat in plus.
sper sa fi inteles bine din ce ai explicat
Ms frumos de raspuns.Exact asa ma gandeam si eu =D> .Amenda este achitata. cei 832 ach in plus la impozitul pe profit se scad din celelalte debite active?-banuiesc ca asta trebuie vorbit cu inspectorul...Am uitat sa mentionez ca intre timp firma a devenit din platitoare de imp profit in platitoare de impozit pe venit
Am luat de la administratia financiara o fisa pe platitor(societate neplatitoare de tva).Acum nu inteleg un lucru:la rubrica total am obligatia de plata ;dobanda(care trebuiesc platite), in val totala de 4241 si in dreapta mai am o diferenta(3832).diferenta se scade sau se aduna la obl de plata?diferenta se trage din urm :3000venituri din amenzi si 832 imp pe profit.
Am luat de la administratia financiara o fisa pe platitor(societate neplatitoare de tva).Acum nu inteleg un lucru:la rubrica total am obligatia de plata ;dobanda(care trebuiesc platite), in val totala de 4241 si in dreapta mai am o diferenta(3832).diferenta se scade sau se aduna la obl de plata?diferenta se trage din urm :3000venituri din amenzi si 832 imp pe profit.
Buna ziua.Va scriu in speranta ca primesc un sfat de la dvs.In urma cu aproape 3sapt intr-o incaierare cu 2 tipi am fost muscat de fata de unul dintre ei practic smulgandu-mi o bucata mica de piele.A fost nevoie de operatie la fata(rana este de aprox 3-4cm).Inca nu am scos certificatul medico legal deoarece acesta nu este gata inca(am fost la IML a doua zi dupa incident,dar a fost nevoie de copii dupa foaia de obs de la spital).Nu am fost internat practic pe la pranz s-a intamplat incidentul iar seara eram acasa gata operat.Am facut plangere la politie iar politia a trimis plangerea si la parchet pt ca ancheta sa se desfasoare sub obs lor(cel putin asa mi-au spus de la politie).Va rog sa imi spuneti dc fapta se incadreaza la lovire si violenta sau la vatamare corporala.Persoanele cu care m-am incaierat nu au nici o urma de lovire sau etc si nu eu am initiat incidentul.
Nu am nici un exemplar din decizia de incetare activitatii si nici nu stiu exact daca mi-a fost trecuta in cartea demunca(nu m-am putut uita in ea)-patronul a zis ca a desfacut contractul de munca in urma demisiei mele.
Am lucrat la o firma care avea sediul in sectorul 5 pana acum vreo 7 ani cu carte de munca.Acum m-am angajat la o alta firma si vor sa imi faca cartea de munca.Am fost la camera de munca sectorul 5 in giulesti si dupa 2 zile pierdute pe acolo am gasit si cartea mea de munca.Cand am vrut sa o iau doamna de acolo mi-a zis ca patronul nu si-a platit datoriile catre stat(in calitate de angajator) si ca trebuie sa aduc eu state de plata si cereri de concediu pt 2 ani.Patronul nu vrea sa ma ajute deloc sa mi-o recuperez(cartea de munca incerc sa o recuperez de la el din momentul in care am incetat activitatea acolo).Va rog sa ma ajute cineva sa ma indrume unde sa ma adresez pt a-mi rezolva problema(eventual unde pot face vreo plangere).Multumesc.