avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Activitate SCAlex

Activitate SCAlex

Răspuns la discuția concediere abuziva dupa 14 ani.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Ce au facut ei este ilegal si ati procedat foarte bine ca ati actionat in instanta. Va trebui sa aveti rabdare cu termenele de judecata si veti avea castig de cauza. Vor fi obligati sa va restituie banii pentru toate lunile in care nu v-au platit salariul si sa va permita accesul la locul de munca din nou. In locul Dumneavoastra, dupa terminarea procesului, as cauta altceva de lucru avand in vedere modul in care ati fost tratat. Succes.
Buna ziua,

In cursul zilei de astazi ne-am trezit cu apa rece oprita. Am sunat la apa nova si au comunicat ca s-a oprit apa din cauza restantelor. Am incercat contactarea administratorului de bloc, insa nu raspunde la telefon. Va rog daca se poate sa-mi recomandati ce e de facut mai departe. Am luat legatura cu o televiziune nationala si speram sa rezolvam ceva.
Buna seara,

Va rog sa ma sfatuiti cum as putea proceda sa intru in posesia unei garsoniere in care proprietarul (vecin pe acelasi hol cu mine), numai locuieste de 20 ani. Are probleme psihice si aduna tot felul de gunoaie, pe care le depziteaza in casa, iar dansul prefera sa locuiasca pe strazi.


Nimeni nu l-a mai vazut de cativa ani. As dori sa stiu daca exista o cale legala prin care pot intra in posesia garsonierei si sa o pot renova.
Datoriile la intretinere sunt de 4000 ron. Nu are bransament la curent sau gaz.

Administratora mi-a comunicat ca are un fiu, insa nu stie unde locuieste si nu are cum sa ia legatura cu el.

Acum cativa ani primaria a golit garsoniera de gunoi si asa a ramas. Cazul a ajuns si in presa: [ link extern ]

Multumesc.