Atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 83 vechiul Cod penal, privind revocarea suspendării condi?ionate, dacă în cursul termenului de încercare cel condamnat va săvârşi din nou o infracţiune, pentru care se va pronunţa o condamnare definitivă chiar după expirarea acestui termen.
Sa fac apel si sa cer amanarea aplicari pedepsei , pentru a nu-mi pierde locul de munca si sa nu-mi fie pătat cazierul. Asta este comunicarea ,,edeapsa de 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de fals intelectual, faptă prevăzută ?i pedepsită de art. 289 alin. 1 din Codul Penal din 1968. În baza art. 81 vechiul Cod Penal, dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei închisorii aplicată inculpatului, stabilind un termen de încercare de 2 ani şi 6 luni, potrivit art. 82 vechiul Cod Penal, cu aplicarea art. 5 alin. 1 noul Cod Penal. Atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 83 vechiul Cod penal, privind revocarea suspendării condi?ionate, dacă în cursul termenului de încercare cel condamnat va săvârşi din nou o infracţiune, pentru care se va pronunţa o condamnare definitivă chiar după expirarea acestui termen. În baza art. 71 vechiul Cod Penal, cu aplicarea art. 5 alin. 1 noul Cod Penal, interzice inculpatului drepturile prevăzute de art. 64 alin. 1 lit. a) teza II şi lit. b) vechiul Cod Penal, respectiv a dreptului de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice ?i a dreptului de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat, iar în temeiul art. 71 alin. 5 vechiul Cod Penal suspendă executarea pedepselor accesorii pe durata suspendării condiţionate a executării pedepsei principale.
la pedeapsa de 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de fals intelectual, faptă prevăzută ?i pedepsită de art. 289 alin. 1 din Codul Penal din 1968. În baza art. 81 vechiul Cod Penal, dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei închisorii aplicată inculpatului, stabilind un termen de încercare de 2 ani şi 6 luni, potrivit art. 82 vechiul Cod Penal, cu aplicarea art. 5 alin. 1 noul Cod Penal. Atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 83 vechiul Cod penal, privind revocarea suspendării condi?ionate, dacă în cursul termenului de încercare cel condamnat va săvârşi din nou o infracţiune, pentru care se va pronunţa o condamnare definitivă chiar după expirarea acestui termen. În baza art. 71 vechiul Cod Penal, cu aplicarea art. 5 alin. 1 noul Cod Penal, interzice inculpatului drepturile prevăzute de art. 64 alin. 1 lit. a) teza II şi lit. b) vechiul Cod Penal, respectiv a dreptului de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice ?i a dreptului de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat, iar în temeiul art. 71 alin. 5 vechiul Cod Penal suspendă executarea pedepselor accesorii pe durata suspendării condiţionate a executării pedepsei principale.
După cât timp se prescrie falsul intelectual.
As putea sa cer acord de recunoaștere a vinovăție.
Am scăpat de abuzul în serviciu și mi-a rămas falsul intelectual, menționez că am fost instigat de un superior sa execut falsul intelectual, pentru care el în rechizitoriu recunoaște că el a zis cum sa fac, pe scurt in loc sa intocmesc un singur proces verbal am întocmit 2 procese verbale. Și acum sunt trimis în judecată pentru fals intelectual,fapta a fost comisă în 11.09.2013, nu există foloase necuvenite și nici paguba materiala toate au fost recuperate. As dori sa stiu ce as putea primi ? (Pot sa primesc amenda administrativa ) ?
estimata: 09:00
Complet: CCT 4 (SD)
Tip solutie:
Solutia pe scurt: În baza art. 347 alin. 3 Cod de procedură penală, coroborat cu art. 345 alin. 2 şi 3 Cod de procedură penală, constată neregularitatea actului de sesizare, respectiv a rechizitoriului din data de 26 august 2016 emis în dosarul nr. 1247/P/2014 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin. În baza art. 347 alin. 3 Cod de procedură penală, raportat la art. 345 alin. 2 teza finală Cod de procedură penală, comunica de îndată prezenta încheiere parchetului care a remis rechizitoriul, în vederea: 1). remedierii neregularităţilor constatate; 2). exprimării punctului de vedere cu privire la menţinerea soluţiei de trimitere în judecată sau la solicitarea de restituire a cauzei, în termenul de 5 zile de la comunicarea prezentei încheieri. Fixează termen pentru soluţionarea în fond a contestaţiei declarate de inculpatul RADU DUMITRU COSTEL la data de 23 iunie 2017, după primirea răspunsului din partea procurorului. Dispune citarea inculpaţilor pentru noul termen de judecată fixat în cauză, precum şi încunoştinţarea apărătorilor acestora. Dată în camera de consiliu, azi, 03 mai 2017.
Document: Hotărâre intermediară 64/2017 03.05.2017
Ce ma puteti sfătui sa cer in fata judecătorului ca si pedeapsa ?
D-nu Trandafir 2 daca fapta a fost savarsita in anul 2013 pot să fiu judecat dupa vechiul CAP. In vechiul era art 18 indice 1 Renuntarea la aplicarea pedepsei si scoaterea de sub urmarire penală?
Azi am fost la avocat si mia spus că daca spun ca am fost amenințat de superior sa fac treaba aia scap baza curata chiar nu stiu ce sa mai zic? Sau sa merg pe recunoastere ce pot primi?