avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ma puteti lamuri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ma puteti lamuri

Atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 83 vechiul Cod penal, privind revocarea suspendării condi?ionate, dacă în cursul termenului de încercare cel condamnat va săvârşi din nou o infracţiune, pentru care se va pronunţa o condamnare definitivă chiar după expirarea acestui termen.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:26, 15 Noiembrie 2018
Ce nu intelegeti ? Daca veti comite o fapta penala in termenul de incercare, veti executa si aceasta pedeapsa care acum e suspendata si asta chiar daca veti fi condamnat pt noua fapta dupa ce expira termenul de incercare. Conteaza cand ati faptuit, daca e inauntrul termenului de incercare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare cazier judiciar hadrian74 hadrian74 In cursul lunii februarie 2011 am fost depistat de agentii de politie conducind autoturismul proprietate personala, pe drumurile publice, avand o ... (vezi toată discuția)
Certificat de cazier judiciar valentin_matei2003 valentin_matei2003 Buna ziua, Am si eu o intrebare la care as dori un raspuns sa al inteleg din partea unui avocat ,am scos cazierul si sunt inscris cu fapta penala si scrie ... (vezi toată discuția)
Recurs - explicatie sentinta geo-vem geo-vem Dispus rejudecarea Solutia pe scurt: Respinge ca nefondate cererile formulate de recurentul parte vătămată şi civilă M.N. şi recurentul inculpat D.S ... (vezi toată discuția)