avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce pot sa primesc pentru fals intelectual
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce pot sa primesc pentru fals intelectual

Am scăpat de abuzul în serviciu și mi-a rămas falsul intelectual, menționez că am fost instigat de un superior sa execut falsul intelectual, pentru care el în rechizitoriu recunoaște că el a zis cum sa fac, pe scurt in loc sa intocmesc un singur proces verbal am întocmit 2 procese verbale. Și acum sunt trimis în judecată pentru fals intelectual,fapta a fost comisă în 11.09.2013, nu există foloase necuvenite și nici paguba materiala toate au fost recuperate. As dori sa stiu ce as putea primi ? (Pot sa primesc amenda administrativa ) ?
Cel mai recent răspuns: Marius padurar , utilizator 21:26, 17 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti sanse sa scăpați de închisoare.
Amenda administrativă nu se mai aplica.
As putea sa cer acord de recunoaștere a vinovăție.
După cât timp se prescrie falsul intelectual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu si fals intelectual Marius padurar Marius padurar Ce pot să primesc ptr abuz in serviciu si fals intelectual in conditiile in care am fost instigat sa fac abuz in serviciu si fals intelectual în speță am ... (vezi toată discuția)
Primirea de foloase necuvenite klaus86 klaus86 Cel care da banii in cazul infractiunii de primire de foloase necuvenite poate fi acuzat de vreo fapta penala? Poate fi instigare la infractiunea ... (vezi toată discuția)
Clauze suplimentare in fisa postului monyb monyb as vrea sa va intreb cum as putea si daca as putea introduce in fisa postului o clauza suplimentara privind luarea de mita, cum anume ar trebui formulat? (vezi toată discuția)