avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2007 soluții astăzi
Forum Activitate july43

Activitate july43

Discuție art.336 alin.1
În baza ordimnului CCR 732 /16.12.2012 privind neconstituționalitate a art 336 și alin.1 am fost oprit de către politie din cauza unei reclamații făcute la 112 de către o persoana și normal ca miau pus etilotest ul a ieșit 0.60 mg/l alchool pur am acceptat probele dar la întocmirea PV-ului final sa consemnata rreclamația lucru necesizat la încapătul am refuzat semnarea cerându-i reclamantului dovezi ca am condus haotic și neregulamentar nelovindul nu iam adus injurii nu a fost nici un incident! La ce ma pot aștepta?
Va mulțumesc pentru răspuns! ! Mai o am intrebare se alege cu suspendare 90 de zile și natura amenzi este penala sau contravențională? Am acceptat și probe biologice am fost luat la secție mi sa dat dovada fără drept de conducere și pe ea scrie dovada la dosar penal din 1.11.2016? La ce trebuie sa ma aștep?va mulțumesc!
În cazul în care am fost și mia ieșit concentrația de sus în aerul expirat fiind prima abatere începător și nu au rezultat pagube accident loviri sau vătămări corporale Doamne ferește? Ce pedeapsa voi avea?