Va salut cu stima, ma numesc aurelian, am 38 ani, sunt epileptic de la 4 ani, grav, nu pot munci, ms simt paralizat in fiecare zi si noapte, mi-as dori din toata inima sa pot munci, dar nu ma lasa boala, am 3-4 ani abia lucrati cu chiu cu vai, si poate vreo 2 ani de somaj, as vrea sa stiu daca se poate, voi avea vreodata pensie permanenta? Cel mai mult imi e greu sa ajung la retete, pastile, doctori, expertiza, si nimeni nu ma intelege, doctora de neurologie nu ar trebui sa scrie permanent in fisa medicala? Boala asta nu se vindeca niciodata si pe zi ce trece simt ca am 90 de ani, am facut dosarul si iau pensia de boala 640, insa voi reusi vreodata sa ies pe permanent sau cand voi ramane paralizat la pat am pierdut si pensie si tratament? Va rog frumos sa imi spuneti, va multumesc, Doamne ajuta!
Bun, si daca sunt fixe de ce pe decizia de pensionare imi spun ca am doar 91 lei? Eu stiu ca indemnizația e indemnizație, pensia de invaliditate e pensie si cum mi s a arătat in decizie e de 91 de lei, si tin cont ca am reusit sa lucrez aproape 4 ani si am cotizat scrie stagiul total de cotizare realizat8 ani 8luni 10 zile, va multumesc cu respect!
Sa trăiți va multumesc din inimă pt raspuns, deci nu mai are rost sa fac o contestație, stimate domn? Iar dacă se mareste indemnizația care o am de 270 lei pe certificatul de handicap, si hotărârea e definitivă, nu ar trebui sa mi se dea alt certificat cu această dovadă, ca s-a mărit? Mă gandesc ca nu aflu pt ca cei de la handicap nu anunță sa zic asa si dacă nu vine nimeni, nu mai introduc ei acesti bani, să vă dea Dumnezeu sanatate din toată inima si tot ce vă doriți, vă multumesc din suflet!
Buna ziua ma iertati ca va deranjez am reusit sa fac cu chiu cu vai o pensie de invaliditate anul acesta acum vreo doua luni, sunt bolnav de epilepsie de la 4 ani iar in decizie la total drepturi scrie 91 de lei, oare atâta e pensia minima de invaliditate? Am si indemnizația de gradul doi, dar intreb oare atat e pensia de invaliditate, 91 de lei? Cand am lucrat si aproape 4 ani si am avut si somaj , pe cand stiam ca e minimum 350 de lei, oare ce pot face? va rog mult să ma ajutati, va multumesc
Buna ziua, ma numesc aurelian, am 35 ani, sunt bolnav de epilepsie de la 4 ani, am lucrat aproape 4 ani la viata mea, și vreo doi an șomaj, numai pot munci deloc, am o pensie de handicap de 270 lei la care mi se cere sa fac dosarul în fiecare an! Alții sunt sănătoși si iau pensii pe degeaba, se poate lua vreo pensie de la casa de pensii ducând certificatul de handicap, sunt grad accentuat,va mulțumesc!