avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Despre pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Despre pensie

Buna ziua, ma numesc aurelian, am 35 ani, sunt bolnav de epilepsie de la 4 ani, am lucrat aproape 4 ani la viata mea, și vreo doi an șomaj, numai pot munci deloc, am o pensie de handicap de 270 lei la care mi se cere sa fac dosarul în fiecare an! Alții sunt sănătoși si iau pensii pe degeaba, se poate lua vreo pensie de la casa de pensii ducând certificatul de handicap, sunt grad accentuat,va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:46, 5 Noiembrie 2016
Incadrarea intr-un grad de invaliditate nu se face in baza certificatului de handicap.
Gasiti detalii aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie invaliditate Crush35 Crush35 Buna ziua ma iertati ca va deranjez am reusit sa fac cu chiu cu vai o pensie de invaliditate anul acesta acum vreo doua luni, sunt bolnav de epilepsie de la 4 ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate/handicap schizofrenie mcr100 mcr100 Buna ziua, Intrucat sunt bolnav de schizofrenie de la varsta de 26 de ani, acum avand 33 de ani doresc sa va adresez trei intrebari: 1. Pentru pensia de ... (vezi toată discuția)
Situatie de necrezut , .... nicoleta001 nicoleta001 Buna ziua . Am un frate , mai mare decat mine cu 15 ani , ce este bolnav psihic si se afla internat in institutii specifice ale statului ( actualmente se afla ... (vezi toată discuția)