Nu am vorbit cu niciun avocat din Romania pentru ca eu nu locuiesc in Romania! Noi suntem stabiliti aici de 7 ani si 2 ani sunt locuiti neîntrerupt la ultima adresa! Din ce raspunsuri am primit aici la dvs pe forum am inteles ca procesul se va desfasura acolo unde s-a locuit o perioada de timp pana in prezent?! Sincer mi-ar conveni sa ne despartim aici deoarece am inteles ca statul german protejeaza mai mult mamele singure! Asa ca daca sotul meu s-a saturat de munca si nu vrea sa mai aiba sotie si copii atunci sa aiba de aface cu cineva care sa îi scoata fumurile din cap!daca mi-ati putea spune care stat cu ale sale legi protejeaza mai mult mamele singure va rog sa îmi spuneti pentru ca acolo am sa intentez divortul! Nici nu stiu motivul, doar ca sotul meu s-a plictisit si vrea altceva!Daca sunteti in colaborare cu vreun barou de avocatura din München va rog sa mi -l recomandati! Va multumesc mult!
Multumesc pentru raspuns! Cazierul se pune obligatoriu la dosar de divort sau se cere ca dovada ( proba) de unua dintre parti? Multumesc mult pentru raspunsul prompt!
Sincer nu prea am inteles termenii si care ar fi concluzia? Inseamna ca divortul o sa se desfasoare dupa legile lor? Multumesc foarte mult pentru raspuns!! O zi buna!
Buna ziua! In decursul unui divort unde trebuie sa se stabileasca custodia si domiciliul copiilor minori are vreo relevanta sau este posibil sa se aduca in discutie cazierul unuia dintre parinti?
Am uitat sa precizez ca locuinta in care stam este inchiriata si el plateste Chiria, eu fiind in postnatal si stand acasa cu copii! Multumesc mult pentru raspunsuri!
Multumesc mult! Avem aici domiciliul comun si copii la fel! Dar pe actele de identitate scrie adresa din Romania! Sa conteze oare? Sau conteaza domiciliul in prezent? Bunurile sunt achizitionate in Romania aici nu avem decat o masina achizitionata si un credit! Multumesc mult pentru raspunsuri!