avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua! In decursul unui divort unde trebuie sa se stabileasca custodia si domiciliul copiilor minori are vreo relevanta sau este posibil sa se aduca in discutie cazierul unuia dintre parinti?
Cel mai recent răspuns: Alinachirita , utilizator 19:28, 10 Noiembrie 2016
de regula, custodia este comuna, doar daca exista motive intemeiate se va dispune custodia exclusiva. locuinta minorilor, in lipsa acordului dintre parti se va stabili la parintele cu care locuieste in mod statornic tinand seama de interesul superior al copilului.

Cazierul unuia dintre parinti poate fi relevant in stabilirea custodiei si locuintei copiilor.
Multumesc pentru raspuns! Cazierul se pune obligatoriu la dosar de divort sau se cere ca dovada ( proba) de unua dintre parti? Multumesc mult pentru raspunsul prompt!
Cazierul contează în măsura în care cuprinde condamnări pentru violenţă, pedofilie, consum de droguri, în rest, nu are relevanţă.
Nu este cazul! Multumesc foarte mult pentru raspunsurile foarte prompte! Sunteti de un real ajutor!! Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces de custodie ... Cri013 Cri013 Bună. Am o întrebare, sper sa ma puteți ajuta. În cazul unui proces de custodie, în urma separării părinților prin divorț, dacă tatal dorește ... (vezi toată discuția)
Custodie Georgica112 Georgica112 Buna seara! As dori un răspuns de la un specialist. Am divorțat acum un an și trei luni amiabil la notar , ne-am inteles in privința copilului nostru in ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna cori1972 cori1972 dupa 8 ani de la incredintarea unui minor prin custodie unica , se mai poate cere de catre celalalt parinte custodie comuna? (vezi toată discuția)