avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort de comun acord in Germania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort de comun acord in Germania

Se poate divorta la Notar in germania daca cele doua parti se inteleg,sau este nevoie sa ne ducem in Romania? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alinachirita , utilizator 19:14, 14 Noiembrie 2016
Il puteti solicita in instanta. Partile nu trebuie sa fie prezente. pot sa fie reprezentate de acelasi avocat
Ultima modificare: Luni, 14 Noiembrie 2016
AvTudor_com, utilizator
Multumesc mult!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuplu cu copii în germania, divorț în românia. cum se procedează și cât durează? DanielPacurar DanielPacurar Buna seara . Dorim sa divorțăm , avem doi copii dar locuim in Germania . Am vrea sa divorțăm in România . Cum se procedează și cât durează ? (vezi toată discuția)
Actiune de divort florinvelcu florinvelcu buna ma numesc florin si am o problema si asi dori ce anume trebui sa fac.Eu locuesc in italia si sunt casotorit cu o fata din rom. cre locueste si ea aici ... (vezi toată discuția)
Bună ziua romani casatoriti in germania, au doi copii, pot divorta ... Diamond1412 Diamond1412 Bună ziua Romani casatoriti in Germania, au doi copii, pot divorta in România fara sa fie prezenti? Mulțumesc frumos (vezi toată discuția)