avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua Romani casatoriti in Germania, au doi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua Romani casatoriti in Germania, au doi copii, pot divorta ...

Bună ziua
Romani casatoriti in Germania, au doi copii, pot divorta in România fara sa fie prezenti?
Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Diamond1412 , utilizator 20:19, 4 Octombrie 2021
Da, daca se afla in Germania si se inteleg.
Avocatul va rezolva cazul.
Si Partajul si pensia alimentara se pot face in România, sau trebuie in Germania facut unde avem domiciliul?
Desfacerea casatoriei, exercitarea autoritatii parintesti asupra copiilor, stabilirea programului de vizita, pensia de intretinere si numele sotilor dupa divort se judeca in cadrul aceluiasi proces.
Este necesar ca ambii soti sa împuterniceasca acelasi avocat pentru reprezentarea in instanta iar prezența lor nu este necesara la termenele de judecată.
Partajul se judeca tot in Romania cu condiția ca bunurile imobile sa se afle pe teritoriul tarii noastre. De regula, partajul se deschide dupa finalizarea divortului.
Contactati un avocat si discutati pe larg cu acesta in vederea deschiderii procedurii.
Ultima modificare: Luni, 4 Octombrie 2021
Avocat Neagu Elena, Avocat
Asa vom face.
Mulțumesc frumos pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț cu copil mic (tată) GabT GabT Bună. Probabil că în curând voi ajunge la divorț. Nu cred că mai contează motivul. Avem un copil de 4 ani. Îmi doresc să știu la ce să mă ... (vezi toată discuția)
Divort copil 1 an si 10 luni Lucyaly Lucyaly Buna ziua...intentionez sa divortam la notar prin comun acors..avem un copil de 1 an si 10 luni. Am cateva intrebari: programul de vizitare pt tata de cine va ... (vezi toată discuția)
Buna ziua; in.caz de divort;in momentul de fata ma aflu intr-o situtatie mai incurcata:eu ... theahudescu theahudescu Buna ziua;in momentul de fata ma aflu intr-o situtatie mai incurcata:eu sunt casatorita de 6 ani dar am decis ca eu si sotul meu sa divortam pe cale ... (vezi toată discuția)