unul dintre frati este plecat din tara, cel cu care am vorbit mia spus ca trebuie sa-i trimita procura notariala ca nu are nici o pretentie ca mostenitor.
va multumesc pentru raspuns
Doresc sa cumpar un teren in jur de 200 mp care este in prelungirea gradinei mele.Problema este ca sunt doi frati, succesiune nu este facuta dar ar fi de acord sa vanda cei 200 mp din gradina lor, ce pasi ar fi de urmat pentru finalizarea tranzactiei
Doresc sa cumpar o casa dar nu corespunde c.f. cu ce este pe teren,mai exact in cf apare o terasa descoperita pe care proprietarul a inchiso si practic e o camera.
Proprietarul a zis ca incepe demersurile sa intre in legalitate dar dureaza cateva luni.
Eu doresc sa semnam un antecontract si sa incep sa o renovez in regim propriu suma fiind in jur de 20000 euro.
Ce clauze sar putea pune sa nu pierd suma pe care vreau sa o investesc plus avans in jur de 10000 de euro sau ce alternativa as avea
Casa nu este locuita proprietarul locuieste in alta tara si este de acord cu ce am propus dar legal nu stiu cum sa fac
Am gasit clientul care
mi-a dat prin notar sub formă de împrumut, suma rămasă de rambursat. Am mers la bancă, am băgat banii în cont. de 6 saptamani aștept radierea interdicției de înstrăinare de la fond, finante, banca dar nimeni nu stie nimic care e stadiul actelor. cum pot afla care sant termenele legale, cat dureaza birocratia cu actele
Mama copilului primeste stimulent de insertie pentru reluarea activității din decembrie 2015 dar a rămas din nou însărcinată si a nascut al doilea copil in 29 iunie 2016.
Din 23 august 2016 a primit decizia angajatorului de suspendare a contractului de munca pentru intrarea in ccc pt al doilea copil, stimulentul de insertie la primit si in lunile septembrie si octombrie 2016 , am vorbit cu cei de la ajpis si nu au putut sami dea un raspuns daca acest stimulent de insertie pentru primul copil se întrerupe sau nu odata cu intrarea mamei in ccc