avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Activitate ibitza_ro

Activitate ibitza_ro

Buna seara! Fata are 18 ani impliniti si este insarcinata in 4 luni. In prezent frecventeaza cursurile de zi la liceu in clasa a XII -a, urmeaza sa dea BAC-ul. Copilul se va naste dupa terminarea liceului, are dreptul la indemnizatie? Daca in aceasta situatie raspunsul este nu, o scoala postliceala ar fi o optiune?
Răspuns la discuția Angajata la 2 ore
Multumesc!
Buna ziua, am o angajata la 2 ore care este imsarcinata, trebuie sa o trec cu norma intreaga sau jumatate de norma pt a beneficia de indemnizatie pt cresterea copilului?
Răspuns la discuția Dosar Indemnizatie pentru CIC
Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Dosar Indemnizatie pentru CIC
Nu stiu despre ce adeverinta este vorba, si din moment ce suntem amandoi angajati la aceeasi firma, ar fi trebuit sa stie ea, nu? Adica...de ce a lasat campul necompletat?
Sunt salariata cu CIM la firma administrata de sotul meu, si imi pregatesc dosarul pentru indemnizatia pentru cresterea copilului. Contabila mi-a dat decizia de suspendate a CIM, dar am un camp necompletat si nu stiu ce sa trec acolo.
Suna cam asa..." avand in vedere cererea cu nr x din data x prin care dna x solicita ccc [...], certificatul de nastere al copilului ......precum si adeverinta nr .../ ........eliberata de angajatorul sotului/ sotiei.".
Partea cu adeverinta ma baga in ceata, avand in vedere ca el este angajatul aceleiasi firme nu ar fi trebuit sa completeze contabila?