avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajata la 2 ore
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajata la 2 ore

Buna ziua, am o angajata la 2 ore care este imsarcinata, trebuie sa o trec cu norma intreaga sau jumatate de norma pt a beneficia de indemnizatie pt cresterea copilului?
Cel mai recent răspuns: ibitza_ro , utilizator 19:55, 21 Martie 2017
Nu este obligatoriu sa o treceti la 8 ore... va beneficia de indemnizatia pentru CCC si daca este angajata cu timp partial.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Jipa2017 Jipa2017 Buna ziua!In acest moment sunt acasa cu baietelul care va face 3 ani.Nu sunt angajata si as dori sa ma angajez la un Pfa cu un contract de 4 ore si dorim sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt cresterea copilului prodan katalin prodan katalin buna ziua.as avea o intrebare,imi spuneti va rog ca daca sant angajata cu contract de munca pe doua ore pot beneficia de indemnizatie pt cresterea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere copil pentru angajatii care au contract de munca part time sau munca fractionata Kosem1 Kosem1 Buna ziua, Sunt gravida iar in luna august urmeaza sa nasc. Am inceput sa ma interesez despre indemnizatia de crestere copil si ma intereseaza daca in ... (vezi toată discuția)