avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dosar Indemnizatie pentru CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dosar Indemnizatie pentru CIC

Sunt salariata cu CIM la firma administrata de sotul meu, si imi pregatesc dosarul pentru indemnizatia pentru cresterea copilului. Contabila mi-a dat decizia de suspendate a CIM, dar am un camp necompletat si nu stiu ce sa trec acolo.
Suna cam asa..." avand in vedere cererea cu nr x din data x prin care dna x solicita ccc [...], certificatul de nastere al copilului ......precum si adeverinta nr .../ ........eliberata de angajatorul sotului/ sotiei.".
Partea cu adeverinta ma baga in ceata, avand in vedere ca el este angajatul aceleiasi firme nu ar fi trebuit sa completeze contabila?
Cel mai recent răspuns: ibitza_ro , utilizator 08:58, 21 Noiembrie 2016
Actele le poate completa contabila , dar de semnat le poate semna chiar el.
Nu stiu despre ce adeverinta este vorba, si din moment ce suntem amandoi angajati la aceeasi firma, ar fi trebuit sa stie ea, nu? Adica...de ce a lasat campul necompletat?
Este vorba despre adeverinta prin care se atesta faptul ca celalalt sot nu beneficiaza de CCC.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate intra tatal in ccc? dan_co dan_co Buna ziua! Sotia mea se afla in concediu de crestere a celui de-al doilea copil, nascut inainte ca primul copil sa implineasca 2 ani. Avand in vedere ca al ... (vezi toată discuția)
Mod de completare adeverinta venit pt indemnizatie crestere copil anemona_005 anemona_005 Un salariat, tatic, a fost in concediu de crestere copil in perioada 01.06.2010 - 09.02.2012. Incepand cu 10.02.2012 revine la serviciu pana la data de ... (vezi toată discuția)
Somaj urtimudo urtimudo Buna ziua, Daca sint somer si ma angajez iar dupa 2 luni sint disponibilizat , primesc in continuare ajutor de somaj ? (vezi toată discuția)