Buna ziua!
Sotia mea se afla in concediu de crestere a celui de-al doilea copil, nascut inainte ca primul copil sa implineasca 2 ani. Avand in vedere ca al doilea copil s-a nascut in decembrie 2010, sotia a beneficiat, in continuare, de concediu pentru cresterea copilului cf. OUG. 148/2005. Intre timp s-a ivit posibilitatea ca sotia sa se angajeze la o noua firma, in conditiile in care cea la care lucra in momentul in care a intrat in concediu de crestere cu primul copil s-a desfiintat in luna aprilie 2009. Prin urmare, va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele aspecte:
1. Este posibil ca eu, tatal copiilor, sa raman in concediu de paternitate in locul sotiei, avand in vedere ca sunt angajat pe perioada nelimitata din 2005 si am achitate toate contributiile?!
2. Exista vreun impediment in faptul ca am statutul de militar?!
3. Cui trebuie adresata, de catre sotie, cererea de suspendare/incetare a concediului de crestere a copilului, avand in vedere faptul ca firma la care lucra anterior s-a inchis si ca se va angaja la o noua firma?!
4. La calculul noii indemnizatii de crestere se vor lua in calcul veniturile obtinute de mine in ultimele 12 anterior nasterii copilului sau din momentul formularii cererii de intrare in concediul de paternitate?!
5. Din momentul in care fac cererea de intrare in concediu de crestere a copilului in cat timp pot beneficia efectiv de acesta?!
6. Va rog ,daca se poate, sa imi prezentati in linii mari pasii pe care trebuie sa ii urmam fiecare.
1. OUG 148/2005 prevede aceasta posibilitate ca unul din parinti sa il inlocuiasca pe celalalt in CCC (nu se numeste "concediu de paternitate" ci tot "concediu crestere copil").
2. Impedimentul poate veni din partea angajatorului dvs. care ar putea gasi motive de a nu va acorda CCC.
3. - Sotia trebuie sa ia legatura cu fostul angajator sa ii inceteze suspendarea contractului individual de munca (CIM) si sa ii inceteze apoi CIM (daca are greutati sa se adreseze ITM).
- Pentru acelasi lucru se adreseaza si Primariei (unde a depus dosarul pentru CCC).
4. Pentru dvs. se calculeaza o noua indemnizatie pentru CCC care va fi de 75% din media veniturilor nete pe ce 12 luni premergatoare nasterii copilului.
5. Veti beneficia de CCC pana inclusiv in ziua in care acesta va implini 2 ani.
6. Pentru sotie am spus ce sa faca iar dvs. veti proceda la fal cum a procedat sotia cand a intrat in CCC.
7. Daca aveti probleme la serviciu va recomand sa va adresati Agentiei Judetene pentru Prestatii Sociale, cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC.
readuc in discutie acest subiect. Ma aflu in aproape aceasi situatie respectiv:
- sotia se afla in CCC nascut in sept 10 si acum se va angaja
- am realizat venituri cel putin 12 luni inainte de data nasterii
- momentan nu realizez venituri
Un alt aspect este ca sunt administrator unic al unei firme pe care o detin, care realizeaza venituri, dar eu reinvestesc tot profitul, si nu am de gand sa scot dividende la sfarsitul anului.
Sotia va primi acea suma ca si stimulent pentru intoarcerea in campul muncii, daca eu voi prelua indeminzatia CCC?
Indemnizatie
cami250786
salutare,
Doresc sa va intreb urmatorul lucru: sotia mea a nascut in septembrie ,iar din 2009 indemnizatia de crestere copil este de 85% din ... (vezi toată discuția)