avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Mod de completare adeverinta venit pt indemnizatie ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Mod de completare adeverinta venit pt indemnizatie crestere copil

Un salariat, tatic, a fost in concediu de crestere copil in perioada 01.06.2010 - 09.02.2012. Incepand cu 10.02.2012 revine la serviciu pana la data de 24.09.2012 cand doreste sa intre in CCC pentru ce de-al doilea copil.
In adeverinta (Anexa 2 la normele metodologice) care eu ca angajator trebuie sa o completez, la Partea I am un aliniat care ma intreaba:
- a beneficiat de indemnizatie pentru cresterea copilului in perioada .......
Avand in vedere ca eu trebuie sa-i trec veniturile doar pentru perioada cat a lucrat si apoi sa specific ca pentru restul de luni necompletate a primit indemnizatie de crestere copil, la aliniatul acesta ar trebui sa scriu ca a fost in crestere copil in perioada 1.06.2012 - 09.02.2012?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:01, 13 Septembrie 2012
O adeverinta asemanatoare ii este eliberata de Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare plata indemnizatie crestere copil 1 luna cf oug111/2010 mlc28 mlc28 Buna ziua, As vrea sa stiu daca decizia pentru suspendarea platii indemnizatiei pentru ultima luna poate fi anulata in cazul in care celalat parinte nu a ... (vezi toată discuția)
Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere al minorului de pana la 2 ani ovidiufao ovidiufao Din cate se pare acum prin lege si taticii vor fi nevoiti sa stea acasa o luna in concediul de crestere al copilului.eu sunt in urmatoarea situatie si vreau si ... (vezi toată discuția)