avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie cresterea copilului mama eleva
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie cresterea copilului mama eleva

Buna seara! Fata are 18 ani impliniti si este insarcinata in 4 luni. In prezent frecventeaza cursurile de zi la liceu in clasa a XII -a, urmeaza sa dea BAC-ul. Copilul se va naste dupa terminarea liceului, are dreptul la indemnizatie? Daca in aceasta situatie raspunsul este nu, o scoala postliceala ar fi o optiune?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 7 Iunie 2017
Dupa terminarea liceului , fata dvs se poate inscrie la somaj , iar dupa nasterea copilului - chiar daca este in somaj - va depune dosarul pentru CCC.

Pe durata CCC, plata indemnizatiei de somaj este suspendata si se va relua la data terminarii CCC.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iunie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcina unei eleve de liceu valy_gaby94 valy_gaby94 Buna seara. Pun problema unei eleve de liceu ( 18 ani clasa XI) . E in primul trimestru de sarcina, necasatorita. Intrebarile sunt: 1. Daca se afla in liceu ar ... (vezi toată discuția)
Vechime oana8989 oana8989 buna ziua,imi puteti spune,va rog,daca scoala postliceala se adauga la vechime?multumesc (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului omama2 omama2 Sunt 19 ani, copilul meu a nascut in Mai 2012, iar eu am lasat scoala in clasa XII-a, in 2010 Octombrie din cauza insarcinarii si nu am putut sa finalizez ... (vezi toată discuția)