avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Activitate konadelle

Activitate konadelle

Pentru orice fel de gard am nevoie de autorizație? Va fi din țăruși și plasă. Nu am plan cadastral. Daca cer un extras cf pt informare, nu ar trebui sa fie in acesta? S-au făcut măsurători din satelit și la sol, acum 5 ani, dar nu am actualizat hârtiile.
Bună ziua.
Am o proprietate intabulata și aș dori să o împrejmuiesc. In acte îmi apare doar suprafața totală.
Cum pot afla limitele proprietății?
Fostul gard s.a pus cum s-au putut la acea vreme, iar eu doresc să-l poziționez unde știu că ar trebui să fie, aceasta presupunând mutarea gardului cu 1m. Vecinii nu sunt încântați și susțin că întru peste ei abuziv.
Cineva mi-a spus că nu e datoria mea să ridic acea parte de gard, pt că e in spatele casei mele și-au pica in fața casei lor. Lucrul acesta e cutuma, lege sau povești?
Mulțumesc pentru răspunsuri și răbdare.
Bună ziua.
Acum sunt pe CIC.
In ce condiții pot lucra de acasă?
Mulțumesc.
Răspuns la discuția racordare canalizare
Mulțumesc pt răspuns.
Bazinele sunt clasice, folosite doar pt apa menajeră și vidanjate periodic.
Nu pot să le cuplez la canalizare deoarece rețeaua merge prin fața casei, iar fosele sunt in spate, lângă baie.
Bună ziua.
Am fosă septică alcătuită din 2 bazine. Sunt obligată să mă racordez la rețeaua de canalizare?

Stanescu77 a scris:

Nu inteleg de ce ar dori cineva sa ramana insarcinata cu un mort. In primul rand interesul copilului este afectat pt.ca din start este privat de a avea tata .
Oamenii, atunci cand iubesc persoana decedata, păstrează fizic ceva de la ei. Unii cenusa din urne, altii suvite de par sau .... Uneori, moartea cuiva este sansa vietii altcuiva. Iar aceasta este un lucru nobil.

Este inadmisibil legal,moral,spiritual,religios,social si cum mai vreti dvs.
De ce va deranjează ca doamna doreste sa facă ca si Isis? Faptul ca, crează o altă viată este mai putin moral decat mentinerea altei vieti? A da viată e mai macabru decat a primi material biologic (e alcătuit din celule) cu care traiesti tot restul vietii?

Facând abstractie de momentul donatiei/prelevării de material biologic, ar putea fi următoarea situatie: un donator de la o bancă de sperma moare la o ora după donație. Sperma este folosită pt insamântare, după un timp. Ideea e ca in momentul conceptiei tatal e decedat. E acelasi fapt, doar situatie diferita. Este afectat interesul copilului? Vi se pare inadmisibil?
Răspuns la discuția imobil licitatie

mulțumesc
Bună ziua.
Ce înseamnă că un imobil scos la licitație (executare silită), este grevat de sarcini în favoarea ANAF (sechestru pe bunuri) și in favoarea creditorului... (persoană fizică).
Răspuns la discuția cumpărare imobil la licitație
Mulțumesc pentru răspunsuri.
Mai apelez la amabilitatea dvs cu o intrebare: am observat că pe unele dintre publicațiile de vânzare scrie că se aplică art. 846 alin.8 C.Pr.Civ, iar pe altele nu. La cele unde nu scrie, licitația incepe obligatoriu de la prețul publicat?