avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Activitate Florinmoraru

Activitate Florinmoraru

Am fost analizat si propus pentru liberarea conditionata de comisia penitenciarului Gaesti si am termen pe 26 ianuarie la Judecatoria Gaesti. Intre timp am fost mutat la penitenciarul Rahova si comisia de aici m-a propus pentru liberarea conditionata si am termen la Judecatoria sector 5 pe 27 ianuarie.
Daca una dintre instante va amana termenul de liberare conditionata, vom face recurs la Tribunal, unde vom avea decizia finala.
Intrebare: Care decizie, a carei instante va fi cea finala?
Cea care este cea mai favorabila sau cea care se va pronunta prima ???
Discuție dosar CEDO
Am nevoie de un avocat care sa ma reprezinte la CEDO. Am trimis o plangere in 2015, care a fost admisa.
Pt restituirea taxei speciale auto cf OUG nr.9/2013 la o masina cumparata in 2008 pe firma mea si apoi vanduta mie ca pers fizica, cei de la ANAF mi-au spus ca nu imi pot recupera taxa de la ei pt ca masina a fost vanduta de primul proprietar care a platit taxa și sa incerc in instanta. Va rog sa ma ajutati cu un model de chemare in judecata si sa-mi spuneti ce sanse sunt sa rezolv la instanta.
Discuție sesizare CCR
Sunt parte intr-un proces penal si instanta Curtii de Apel a admis o exceptie de neconstitutionalitate ridicata de mine in luna iunie 2016 si nici pana in prezent nu a trimis incheierea prin care sa sesizeze CCR. Au trecut 5 luni, am depus 2 cereri de urgentare in acest sens si inca nu s-a facut nimic.
Va rog daca ma puteti indruma ce ar mai trebui facut pentru arezolva aceasta problema.
Va multumesc mult!