avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sesizare CCR
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

sesizare CCR

Sunt parte intr-un proces penal si instanta Curtii de Apel a admis o exceptie de neconstitutionalitate ridicata de mine in luna iunie 2016 si nici pana in prezent nu a trimis incheierea prin care sa sesizeze CCR. Au trecut 5 luni, am depus 2 cereri de urgentare in acest sens si inca nu s-a facut nimic.
Va rog daca ma puteti indruma ce ar mai trebui facut pentru arezolva aceasta problema.
Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Cum se invoca exceptia de neconstitutionalitate in cadrul unui proces civil? cyan cyan Vreau sa invoc intr-un proces civil exceptia de neconstitutionalitate a art. 88 alin. (3), (4) si (5) din OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile ... (vezi toată discuția)
Contestatie perchezitie informatica drasim drasim Buna ziua! In anul 2016 am fost subiectul unei perchezitii informatice Anul acesta am observat ca mandatul de perchezitie informatica in momentul efectuarii ... (vezi toată discuția)
Art. 29 din legea nr. 47/1992 stelarman stelarman Buna seara! Sper ca sunt unde trebuie. Exista vreun termen in care CCR trebuie sa se pronunte asupra unei exceptii ridicate de o instanta (tribunalul ... (vezi toată discuția)