Am fost analizat si propus pentru liberarea conditionata de comisia penitenciarului Gaesti si am termen pe 26 ianuarie la Judecatoria Gaesti. Intre timp am fost mutat la penitenciarul Rahova si comisia de aici m-a propus pentru liberarea conditionata si am termen la Judecatoria sector 5 pe 27 ianuarie.
Daca una dintre instante va amana termenul de liberare conditionata, vom face recurs la Tribunal, unde vom avea decizia finala.
Intrebare: Care decizie, a carei instante va fi cea finala?
Cea care este cea mai favorabila sau cea care se va pronunta prima ???
Buna ziua,
În cazul dumneavoastră o singură instanță este competentă să se pronunțe pe cererea de liberare condiționată. Astfel instanța își va declina competența. Pe scurt, veți avea două hotărâri, una pentru declinarea competenței iar cealaltă va judeca cererea dumneavoastră.
În cazul respingerii cererii aveți posibilitatea de a formula calea de atac a contestației, instanța competentă fiind Tribunalul.
Cod penal
andreea_roshkata
buna ziua,as dori sa stiu si eu cat dureaza comisia de eliberare,dupa ce s-a executat pedeapsa,adica dintr-un an face 8 luni si dupa aceea intra in comisie ,as ... (vezi toată discuția)