avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Liberare conditionata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Liberare conditionata

Am fost analizat si propus pentru liberarea conditionata de comisia penitenciarului Gaesti si am termen pe 26 ianuarie la Judecatoria Gaesti. Intre timp am fost mutat la penitenciarul Rahova si comisia de aici m-a propus pentru liberarea conditionata si am termen la Judecatoria sector 5 pe 27 ianuarie.
Daca una dintre instante va amana termenul de liberare conditionata, vom face recurs la Tribunal, unde vom avea decizia finala.
Intrebare: Care decizie, a carei instante va fi cea finala?
Cea care este cea mai favorabila sau cea care se va pronunta prima ???
Cel mai recent răspuns: Avocat Cândea Law Office , Avocat 16:59, 7 Ianuarie 2022
Buna ziua,
În cazul dumneavoastră o singură instanță este competentă să se pronunțe pe cererea de liberare condiționată. Astfel instanța își va declina competența. Pe scurt, veți avea două hotărâri, una pentru declinarea competenței iar cealaltă va judeca cererea dumneavoastră.
În cazul respingerii cererii aveți posibilitatea de a formula calea de atac a contestației, instanța competentă fiind Tribunalul.

Avocat Purcaru Nasta-Ana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod penal andreea_roshkata andreea_roshkata buna ziua,as dori sa stiu si eu cat dureaza comisia de eliberare,dupa ce s-a executat pedeapsa,adica dintr-un an face 8 luni si dupa aceea intra in comisie ,as ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!fiul meu fiind arestat la poarta alba a făcut cerere ... Mincu66 Mincu66 Bună ziua!Fiul meu fiind arestat la Poarta Alba a făcut cerere pentru eliberarea condiționată care a fost judecată la judecătoria Medgidia.A fost ... (vezi toată discuția)
Eliberarea conditionata ioanacristina ioanacristina buna seara...ma numesc ioana si as dori sa primesc raspuns la intrebarea mea:prietenul meu a fost condamnat la 6ani jumate de inchisoare iar pe data de 4 iulie ... (vezi toată discuția)