avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Activitate Marina_CT

Activitate Marina_CT

Buna seara ,in urma decesului tatalui meu ,in acest an ,am gasit in casa documentele cu proprietatile parintilor mamei mele din Kaliacra -Bulgaria .Mama mea a decedat in anul 2014 .Mai exista vreo sansa sa depun dosarul pentru despagubiri ,avand in vedere ca termenul de depunere a dosarelor este prescris? Va multumesc pentru eventualele raspunsuri !
Multumesc,am trimis trei adrese cu confirmare de primire catre primarie in numele tatalui meu ,nu am primit nici un raspuns.
Buna seara,ma confrunt cu urmatoarea problema si va rog sa ma ajutati.Mama mea (decedata in 2004)avea 2,5 ha de teren arabil pe raza localitatii Dobromir.Mentionez ca nu s-a facut succesiunea pentru acest teren.Afland de la tatal meu ca de 10 ani el nu a facut nici un contact de arenda pe acel teren.Am trimis 3solicitari catre primarie in care am cerut informatii :daca a fost lucrat de cineva,daca s-au acordat subventii pentru acel teren,solicitari ramase fara raspuns.M-am adresat APIA Baneasa,au spus ca nu imi pot da informatii ,doar primaria.M-am adresat APIA Constanta ,am primit acelas raspuns.Am facut memoriu la prefectura,mi-au comunicat ca treaba prefecturii s-a incheiat odata cu punerea in posesie.Cui sa ma mai adresez si in ce mod ?
Buna seara,ma confrunt cu urmatoarea problema de un an de zile si nu gasesc nici o solutie. Tatal meu detine 5,2 ha teren agricol pe raza localitatii Dobromir -Constanta,teren dat in arenda cu contract inregistrat la primarie .Acesta este al doilea an in care arendasul refuza sa-i dea drepturile conform contractului.Mentionez ca i-am trimis notificare si anul trecut si in acest an fara nici un raspuns.O solutie ar fi judecata dar,,,tatal meu are 86 de ani si este destul de bolnav sa mai prinda si hotararea judecatoreasca ,asta pe langa costurile acestui proces.Ce masuri se pot lua in astfel de situatii ? Contractul la randul lui este destul de ambiguu,pe de o parte se face mentiunea ca nivelul arendei sa nu fie mai mic decat nivelul subventiei pe care o acorda Statul Roman (zona defavorizata),pe de alta parte este mentionat nivelul arendei de 500 kg /ha,sau bani fara vreo referire la vreo cultura.Ce pot face in aceasta situatie?