avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primarie refuza eliberare documente
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primarie refuza eliberare documente

Buna seara,ma confrunt cu urmatoarea problema si va rog sa ma ajutati.Mama mea (decedata in 2004)avea 2,5 ha de teren arabil pe raza localitatii Dobromir.Mentionez ca nu s-a facut succesiunea pentru acest teren.Afland de la tatal meu ca de 10 ani el nu a facut nici un contact de arenda pe acel teren.Am trimis 3solicitari catre primarie in care am cerut informatii :daca a fost lucrat de cineva,daca s-au acordat subventii pentru acel teren,solicitari ramase fara raspuns.M-am adresat APIA Baneasa,au spus ca nu imi pot da informatii ,doar primaria.M-am adresat APIA Constanta ,am primit acelas raspuns.Am facut memoriu la prefectura,mi-au comunicat ca treaba prefecturii s-a incheiat odata cu punerea in posesie.Cui sa ma mai adresez si in ce mod ?
Cel mai recent răspuns: Marina_CT , utilizator 08:54, 22 Noiembrie 2016
Prima data faceti succesiunea de pe urma mamei, apoi faceti demersurile necesare in calitate de mostenitor.
Solicitati primariei sa vi se comunice aceste date.
Daca refuza sau nu va raspunde, aveti posibilitatea sa va adresati instantei de contencios administrativ, pentru a o obliga in acest sens.
Multumesc,am trimis trei adrese cu confirmare de primire catre primarie in numele tatalui meu ,nu am primit nici un raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A.p.i.a. evanghelina evanghelina am si eu o problema si as avea nevoie de o solutie: tatal meu detine mai multe ha de teren arabil pe care le cultiva in fiecare an. Pana la inceputul ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda reziliat. arendasul primeste in continuare subventia rolex rolex Un contract de arenda a fost reziliat iar notificarea s-a facut prin executorul judecatoresc conform clauzelor contractuale. Desi Primaria la care este arondat ... (vezi toată discuția)
Solicitare despagubiri in proces civil raser raser Se pot cere despagubiri intr-un proces civil? - Obiectul procesului este constatarea nulitatii unui pretins contract de arendare care nu este semnat nici de ... (vezi toată discuția)