avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Solicitare despagubiri in proces civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Solicitare despagubiri in proces civil

Se pot cere despagubiri intr-un proces civil?
- Obiectul procesului este constatarea nulitatii unui pretins contract de arendare care nu este semnat nici de arendator, nici de arendas, eu fiind proprietarul a 2 ha teren arabil;
- Arendasul nu mi-a platit nimic pentru arendare, desi a pretins ca am arendat cu el terenul pe 10 ani;
- Din 2012 a tot incasat subventii APIA pe baza unui contract nul, inregistrat la primarie, dar nesemnat;
- Despagubirile pe care as vrea sa le cer constau din: cheltuieli cu drumul de la Bucuresti la Slatina, (unde are loc procesul, pentru 5 termene pana in prezent}, sumele ce ar fi rezultat drept arenda (circa 250 lei pe ha anual), subventiile APIA de minim 100 euro pe ha anual.
- Ce documente ar trebui sa prezint pentru despagubiri?
Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Iulie 2017
raser, utilizator
Cel mai recent răspuns: raser , utilizator 19:37, 10 Iulie 2017
Documente(inscrisuri,chitante)din care sa rezulte sumele pretinse.
Multumesc! Mult succes in activitate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren agricol dat in arenda unei firme.poate arendasul sa-l inchirieze altor persone fizice telecomanda telecomanda Am dat in arenda unei firme 4 ha teren agricol.pretul 800.kg grau /ha Firma respectiva la randul ei a dat acest teren unor persoane fizice pentru al lucra ... (vezi toată discuția)
Contract arenda PopaRadu PopaRadu Am arendat o suprafata de teren de 6 ha, iar in contract arendatorul a trecut o clauza prin care solicita pe langa plata arendei si subventia anuala pe ... (vezi toată discuția)
Contractul de arenda este contract de locatiune? arlandh arlandh Buna ziua! Pun aceasta intrebare pentru urmatorul motiv. Am studiat prevederile Noului Cod Civil si am inteles ca arenda ar putea fi asimilata contractului ... (vezi toată discuția)