avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Activitate sigian

Activitate sigian

Răspuns la discuția Divorț
Am inteles ,Dar el nu a știut că ea era gravidă fiind plecat din oraș cu serviciul. Nu s a prezentat deloc la divort .in momentul in care se face un certificat de naștere este nevoie de niste acte din partea soțului. Ea s ă folosit de actele lui fara acord desi a părăsit domiciliul de 1 an jumătate. Intrebam,singura soluție este să deschidă proces dar treaba cu actele lui ?ca nu este normal ca cineva sa foloseasca actele altcuiva fara acord si sa ramana nepedepsit. Ce este de făcut?multumesc
Răspuns la discuția Divorț
Divorțul s a incheiat anul trecut ,iar copilul s a nascut anul acesta si a fost trecut pe numele fratelui fara acordul lui .
Discuție Divorț
Buna seara!vreau sa ma lamuriti si pe mine .Fratele meu cand era in divort ,cumnata a ramas insarcinata cu altcineva . Mă interesează să aflu ce pot face in cazul in care copilul nou
nascut a fost trecut pe numele fratelui desi divorțul s a încheiat în luna octombrie 2017 și exista o hotărâre judecătorească in acest sens ,iar copilul s a nascut in luna ianuarie 2018 .Mentionez ca fratele meu nu si a dat acordul ca acel copil sa fie trecut pe numele lui .unde trebuie sa ne adresăm?
Problema Juridica: Bună ziua !va rog sa mă sfătuiți într o problema.Mama mea a primit o înștiințare în care este anunțată ca i s a blocat pensia în totalitate ,având de plata 1800lei (impozit casa,impozit teren ,lumina)rezultând dintr o moștenire primită din partea mamei ei ,dar pe care nu și a însușito.Din moștenirea respectiva i s a alocat 33m pătrați dar restul mostenitorilor și au făcut construcții pe acești metrii pătrați fără acordul mamei mele sau vreo autorizație legala.Menționez ca mama mea nu locuiește la adresa respectivq de 44 de ani .unde trebuie sa mă adresez ?este normal ca mamei sa i se blocheze orice venit în totalitate ?din ce trăiește dacă este bolnava ..?Mulțumesc
Răspuns la discuția divort
casa este cumpărată în timpul căsătoriei .inițial a fost un pod al casei respective ,cedat de mama mea .fratele meu pe parcursul căsătoriei a transformat acel pod într o casa plătind chirie primăriei timp de 8 ani .Acum 2 ani bunicul actualei soții le a dat banii sa cumpere (4000lei)contractul fiind pe numele fratelui meu .Fratele meu a lovito pt ca a prinso cu alt barbat și exista un certificat constatator pt ruptura piramida nazală .îmi este teama ca fratele meu sa nu fie dat afară din casa în care a muncit ani de a rândul .
Discuție divort
Bună seara !Vreau sa mă ajutați și pe mn ,cumnata mea a intentat divort de fratele meu iar în declarația pusă la dosar a menționat ca fratele meu a bătuto în tot timpul căsătoriei ceea ce nu este adevărat .a lovito la ultima cearta pt ca a găsito cu altcineva .exista și fotografii care dovedesc ca ea a fost infidela .mă intereseaza dacă ea la denigrat atat de mult in declaratie și a cerut sa locuiască cu copilul lor în casa lor , a specificat ca nu poate conviețui cu fratele meu la comun exista vreo șansă ca el sa fie dat afară ?casa este pe numele fratelui .Mulțumesc