Bună seara !Vreau sa mă ajutați și pe mn ,cumnata mea a intentat divort de fratele meu iar în declarația pusă la dosar a menționat ca fratele meu a bătuto în tot timpul căsătoriei ceea ce nu este adevărat .a lovito la ultima cearta pt ca a găsito cu altcineva .exista și fotografii care dovedesc ca ea a fost infidela .mă intereseaza dacă ea la denigrat atat de mult in declaratie și a cerut sa locuiască cu copilul lor în casa lor , a specificat ca nu poate conviețui cu fratele meu la comun exista vreo șansă ca el sa fie dat afară ?casa este pe numele fratelui .Mulțumesc
Duna seara,
In privinta "denigrarilor" e de vazut.
Angajati un avocat care sa va apere drepturile privind aceste "denigrari"!
Cu privire la casa, atribuirea acesteia se va stabili la partaj si nu la divort daca cererea de divort nu are si un ca. nCine a achizitionat bunul si cand?
Nu conteaza pe al cui nume este ci cine a achizitionat casa.
Daca doamna dovedeste ca a locui impreuna cu domnul este imposibil (a lovit-o din cate inteleg), atunci aceasta poate sa solicite sa i se atribuie bunul (casa) in materialitate si lui sa i se dea sulta (Asta doar daca acea casa este cumparata in timpul casatoriei).
casa este cumpărată în timpul căsătoriei .inițial a fost un pod al casei respective ,cedat de mama mea .fratele meu pe parcursul căsătoriei a transformat acel pod într o casa plătind chirie primăriei timp de 8 ani .Acum 2 ani bunicul actualei soții le a dat banii sa cumpere (4000lei)contractul fiind pe numele fratelui meu .Fratele meu a lovito pt ca a prinso cu alt barbat și exista un certificat constatator pt ruptura piramida nazală .îmi este teama ca fratele meu sa nu fie dat afară din casa în care a muncit ani de a rândul .
Divort
iuliannikky
am 12 ani de casnicie,doi copii de 8 si 11 ani,o casa in constructie nelocuibila,eu lucrez in danemarca,sotia in italia si copii locuiesc la parintii mei in ... (vezi toată discuția)