Buna seara!vreau sa ma lamuriti si pe mine .Fratele meu cand era in divort ,cumnata a ramas insarcinata cu altcineva . Mă interesează să aflu ce pot face in cazul in care copilul nou
nascut a fost trecut pe numele fratelui desi divorțul s a încheiat în luna octombrie 2017 și exista o hotărâre judecătorească in acest sens ,iar copilul s a nascut in luna ianuarie 2018 .Mentionez ca fratele meu nu si a dat acordul ca acel copil sa fie trecut pe numele lui .unde trebuie sa ne adresăm?
Trebuia evitată situatia ca sotia sa ramana gravidă cu altul în timpul casatoriei si acest lucru se putea evita prin deschiderea divorțului în mod rapid.
Așteptarea o sa il coste scump.
E bun si de plata pensiei de întreținere...intrucat el figurează ca tata...dar e posibil ca mama sa nu ii ceara totusi si bani...
Dacă îi cere bani e bun de plata.
Am inteles ,Dar el nu a știut că ea era gravidă fiind plecat din oraș cu serviciul. Nu s a prezentat deloc la divort .in momentul in care se face un certificat de naștere este nevoie de niste acte din partea soțului. Ea s ă folosit de actele lui fara acord desi a părăsit domiciliul de 1 an jumătate. Intrebam,singura soluție este să deschidă proces dar treaba cu actele lui ?ca nu este normal ca cineva sa foloseasca actele altcuiva fara acord si sa ramana nepedepsit. Ce este de făcut?multumesc
Pensia alimentara
merimeri
Buna! V-as ruga sa ma ajutati intr-o problema. Fratele meu a divortat in luna martie 2010. Divortul s-a pronuntat din vina ambelor parti. Si el si fosta ... (vezi toată discuția)