Sotul meu este plecat in Danemarca si nu vine acasa decat cate 1-2 saptamani . Noi vrem sa mergem sa bagam divort la notar . Am inteles ca pentru depunerea actelor poate sa fie doar o singura persoana si cealalta sa aiba imputernicire . Unde ar trebui sa se duca el , in Danemarca pentru a imputernici pe cineva sa bage actele impreuna cu mine la notar ? La Ambasada cumva ? Si stii ce acte ii trebuiesc acolo ?
Sunt casatorita si am un copil de 1 an . Doresc sa divortez . Vreau sa obtin si custodie totala si sa imi trec baiatul pe numele meu . Sotul a si dat in mine si , si in momentul de fata in vorbeste foarte urat . Se poate face asa ceva ? Mentionez ca el lucreaza in afara la negru , el nu are nimic pe numele lui , mie mi ar putea da mama apartamentul care este al meu dar pe numele ei dupa divort , cred ca ajuta si asta la ceva. A , si mai vreau si ordin de restrictie sa nu se apropie de mine . Si dupa cum fac cu pensia alimentara?
Fica mea este casatorita si vrea sa divorteze. Pe langa asta sotul ei are facut buletinul pe apartamentul meu . Nu mai locuieste acolo, dar eu vreau sa il scot de pe domiciliul meu . Cum pot face asta?