avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura de imputernicire facuta din strainatate pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura de imputernicire facuta din strainatate pentru divort la notar in Romania

Sotul meu este plecat in Danemarca si nu vine acasa decat cate 1-2 saptamani . Noi vrem sa mergem sa bagam divort la notar . Am inteles ca pentru depunerea actelor poate sa fie doar o singura persoana si cealalta sa aiba imputernicire . Unde ar trebui sa se duca el , in Danemarca pentru a imputernici pe cineva sa bage actele impreuna cu mine la notar ? La Ambasada cumva ? Si stii ce acte ii trebuiesc acolo ?
Cel mai recent răspuns: , 15:01, 6 Iunie 2018
Pentru divortul efectuat la notar nu este posibila remiterea unei procuri. Este necesar sa fie prezent personal.
Exista insa posibilitatea sa incheiati divortul prin instanta de judecata, situatie in care este posibila remiterea unei imputerniciri.

www.asistenta-avocat.ro
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iunie 2018
,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la notar ramonasava ramonasava buna. sunt casatorita si vrem sa divortam la notar la comun deacord problema e ca eu nu sunt in tara.din cate am inteles el nu poate sa depuna actele de divort ... (vezi toată discuția)
Mama in varsta de 85 de ani (in canada din anul ... eedd eedd Mama: in varsta de 85 de ani (in Canada din anul 1982), fiul: in varsta de 65 de ani (in Iasi Romania). Intrebare: Este posibil ca un un Biriou Notarial din ... (vezi toată discuția)
Locuinta Liviu19841984 Liviu19841984 Ce modalitate este sa cumpar un apartament de la o persoana plecata in canada Apartamentu se afla in Rominia !!! Nu are nici o persoana inputernicita in ... (vezi toată discuția)