avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Locuinta

Ce modalitate este sa cumpar un apartament de la o persoana plecata in canada
Apartamentu se afla in Rominia !!! Nu are nici o persoana inputernicita in Rominia!! Este varianta intre notarii sa trimita actele pt semnat sau cum???
Multumesc
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 14:33, 19 Octombrie 2016
Proprietarul va da, in Canada, o imputernicire la notar, consulat sau ambasada, prin care va imputernici pe cineva din Romania sa vanda apartamentul catre dvs.
Aceasta persoana imputernicita va merge la notar in Romania, impreuna cu dvs., si va va vinde apratmentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament - unul dintre proprietari nu e in tara honey23 honey23 Buna seara, Doresc sa cumpar apartamentul parintilor mei si din pacate unul dintrei ei nu este in tara. Apartamentul este intabulat dar nu stiu cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Mostenire George1808 George1808 Buna ziua, Vreau sa cumpar un teren agricol, insa exista o problema: proprietarul terenului este decedat si are 2 mostenitori, unul este in tara unul este ... (vezi toată discuția)
Partaj urmat de vanzare-cumparare. contract de mandat incheiat in strainatate in fata consulului. procedura Andreea_31 Andreea_31 Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie si nu stiu care este cea mai buna solutie. Locuiesc in Marea Britanie de 2 ani de zile, fratele meu locuieste ... (vezi toată discuția)