Sunt casatorita si am un copil de 1 an . Doresc sa divortez . Vreau sa obtin si custodie totala si sa imi trec baiatul pe numele meu . Sotul a si dat in mine si , si in momentul de fata in vorbeste foarte urat . Se poate face asa ceva ? Mentionez ca el lucreaza in afara la negru , el nu are nimic pe numele lui , mie mi ar putea da mama apartamentul care este al meu dar pe numele ei dupa divort , cred ca ajuta si asta la ceva. A , si mai vreau si ordin de restrictie sa nu se apropie de mine . Si dupa cum fac cu pensia alimentara?
Custodie exclusiva ca sa se analizeze daca aveti sanse e mult de analizat.Conform le ce ziceti nu aveti sanse.
Dar, daca vreti neaparat custodie exclusiva mergeti la avocat ca sa va lamureasca in urma unei discutii confidentiale cum s-ar putea proceda ca sa puteti avea sanse.
Pe ordin de restrictie e greu de spus deoarece nu se afla in tara si nu ar avea sens.
Custodie exclusiva
celentana
Buna! Sunt o mamica a unui baietel de 7 luni pe care l-am nascut in Spania la dorinta sotului, pe asig lui de sanatate.Cand am implinit 40 zile de la nastere, ... (vezi toată discuția)
Custodia exclusiva
NycoN01
Buna seara! Sunt divortata de 2 ani . Am doi copii iar divorțul a avut loc de comun acord la notar, custodia fiind comuna! Ce as putea face acum pentru a ... (vezi toată discuția)