avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort si custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort si custodia copilului

Sunt casatorita si am un copil de 1 an . Doresc sa divortez . Vreau sa obtin si custodie totala si sa imi trec baiatul pe numele meu . Sotul a si dat in mine si , si in momentul de fata in vorbeste foarte urat . Se poate face asa ceva ? Mentionez ca el lucreaza in afara la negru , el nu are nimic pe numele lui , mie mi ar putea da mama apartamentul care este al meu dar pe numele ei dupa divort , cred ca ajuta si asta la ceva. A , si mai vreau si ordin de restrictie sa nu se apropie de mine . Si dupa cum fac cu pensia alimentara?
Cel mai recent răspuns: Micheleplacido , utilizator 09:04, 24 Noiembrie 2016
Mentionez ca sotul este deja intr o relatie . Cea cu care a umbrat si in timpul casatoriei . Ma ajuta cu ceva ?
Custodie exclusiva ca sa se analizeze daca aveti sanse e mult de analizat.Conform le ce ziceti nu aveti sanse.
Dar, daca vreti neaparat custodie exclusiva mergeti la avocat ca sa va lamureasca in urma unei discutii confidentiale cum s-ar putea proceda ca sa puteti avea sanse.

Pe ordin de restrictie e greu de spus deoarece nu se afla in tara si nu ar avea sens.

Restul problemelor se pot rezolva.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Este bine pentru copil si este un drept al copilului sa pastreze legatura cu tatal cat si corespondenta cu el cand va fi mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie exclusiva celentana celentana Buna! Sunt o mamica a unui baietel de 7 luni pe care l-am nascut in Spania la dorinta sotului, pe asig lui de sanatate.Cand am implinit 40 zile de la nastere, ... (vezi toată discuția)
Divort la notar sau mediator francesca24 francesca24 Buna ziua As dori sa stiu daca in cazul unui divort la notar sau mediator am sanse sa-mi pastrez copii?Mentionez ca am un copil in varsta de 13 ani si unul in ... (vezi toată discuția)
Custodia exclusiva NycoN01 NycoN01 Buna seara! Sunt divortata de 2 ani . Am doi copii iar divorțul a avut loc de comun acord la notar, custodia fiind comuna! Ce as putea face acum pentru a ... (vezi toată discuția)