puteti obtine custodie exclusiva pe aceste motive, mai ales ca tatal este in Spania si aveti mptive temeinice
daca obtineti custodie exclusiva nu mai aveti nevoie de acordul tatalui pt a scoate minorul din tara.
cu pensia alimentara puteti obtine 25% din venituri, insa trebuie sa consultati un avocat sa gasiti cea mai buna modalitate de a-i lua in calcul toate veniturile, altfel va fi greu de executat in Spania.
desigur, conteaza si daca se apara si el in proces.
oricum, va sfatuiesc sa angajati un avocat sa va asiste in proces ca sa nu aveti surprize.
Pentru motivul ca tatal nu poate fi gasit se poate ajunge la custodie exclusiva insa este extrem de greu.
Trebuie sa va judecati perfect.
Tatal poate fi gasit, doamna stie unde l-a lasat, doar ca nu-i raspunde doamnei nu inseamna ca nu-i raspunde unei instante.
Oricum, eu nu inteleg, ba v-a omorat cand l-ati rugat sa nu-si aduca sora, ba nu v-a bagat in seama?
In plus, sunt soti care mai au cate-o deplasare si mai uita sa le spuna nevestelor cu cine si cum pleaca, de ce era asta un capat de lume? Era sora lui, a uitat sa va spuna, n-a vrut sa va mai ciondaniti, ce era asat de important ca sa il confruntati?
Aveti sanse privind exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti numai in functie de ce zice hotararea din Spania, asa cred eu; e important sa va puneti situatia in ordine, sa aveti un venit, o locuinta decenta si sa nu oscilati in povestirea situatiei.
Poate e prea proaspat totul in minte, nu spun nu, dar e nevoie sa le puneti pe toate in ordine.
Ordin de protectie de cand pana cand? Ce zice? Cum e ca tata? Contribuie? Va trimite banuti? Dv. sunteti in concediu de crestere?
A vrut sa ma omoare strangandu-ma de gat, vrand sa isi filmeze isprava cu un ap foto. Cand a vazut ca ap nu filmeaza s-a dus sa isi cheme martor la isprava lui, din alta camera. S-a intors dupa cca 8 min calm (acuma eu nu stiu daca l-a calmat pers pe care a vrut s-o cheme ca martor sau s-a linistit sg). A doua zi si-a cerut scuze si l-am iertat iar la 3 sapt dupa, a adus-o pe sora lui acolo.
Ordinul de protectie este de pe data de 15 aprilie 2013 pana pe 07 aug 2014, adica nu are voie sa ia leg cu mine prin nici un fel de mijloc de comunicare si nici prin interpusi, neavand voie sa se apropie de mine la mai putin de 300 metri. Mentionez ca ordinul de protectie este doar pt pers mea nu si pt copilul lui de care nu s-a interesat timp de 6 luni cat au trecut de atunci. Ca tata a fost un tata foarte bun timp de 4 luni jumatate cat timp am locuit impreuna toti 3, insa dupa acel incident nu a sunat, nu a contribuit cu nimic. In fine!
Da, eu sunt in concediu de crestere 2 ani, dupa, nu stiu ce o sa fac dar sper sa imi gasesc servici.