avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot scoate pe cineva de pe domiciliul meu?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot scoate pe cineva de pe domiciliul meu?

Fica mea este casatorita si vrea sa divorteze. Pe langa asta sotul ei are facut buletinul pe apartamentul meu . Nu mai locuieste acolo, dar eu vreau sa il scot de pe domiciliul meu . Cum pot face asta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:20, 24 Noiembrie 2016
in cazul in care nu reusiti de buna voie, puteti sa apelati la procedura in evacuare pe care o gasiti la art. 1034-1049 din codul de procedura civila.
Daca nu locuieste acolo, nu aveti de ce cere evacuarea lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare din casa dupa divort ContSters422407 ContSters422407 Buna seara! In 2013 mi-am cumparat apartament pe numele meu. In 2014 m-am casatorit, iar sotul si-a facut buletin cu domiciliul pe apartament. Anul asta am ... (vezi toată discuția)
Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. ... ulmeni1 ulmeni1 Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. Divorteaza. Cum pot sa scot din spatiu fosta sotie care are si ea un apartament in propietatea ... (vezi toată discuția)
Evacuare in urma divortului ToaderDaniela ToaderDaniela Sunt proprietara unui apartament dobandit inaiantea casatoriei.In urma divortului cu hotatare definitiva si a partajului si a evacuarii in curs,nu gasesc o ... (vezi toată discuția)