avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate alex_ander408

Activitate alex_ander408

Buna ziua !
Ajutati-ma si pe mine cu cateva lamuriri!
Asta vara in timpul lucrului pe taxi ,un baiat ma dus sa ia pe cineva ,acolo cand m-am pus in miscare o femeie a pus mana pe usca geamul fiind deschis i-ar nepoata acesteia i-a luat mainile de pe masina si ea a cazut !Acum am aflat ca cei doi au fugit impreuna ,ei fiind si de etnie musulmana !Acele persoane m-au acuzat de rapire si vatamare corpolara la care s-a adaugat parasirea locului accidentului!!Am ramas intr-un final doar cu acuzatia de parasirea locului accidentului !Dosarul a ajuns la parchet dar s-a intors la politia rutiera pentru revizuirea probelor incriminatori !Credeti ca daca procurorul a decis asta am sanse sa primesc NOP ?Mentionez ca persoanele au aruncat cu acuzatii in mine gen ca am tarato 50 de mentri ,apoi s-a sucit ca i-am dat eu cu pumnul in cap ?Procurorul i-a dat termen pana pe data de 17 politistului de la rutiera sa inapoieze dosarul meu la parchet!Ce credeti ca se va intampla?Am o speranta ca voi primi NOP?Astept raspuns!
Va multumesc anticipat
A fost mai mult un incident rutier!!Eram in regim taxi ,iar cand m-am pus in miscare o baba a vrut sa deschida portiera din spate si a cazut!!Eu nu am vazuto deoarece nu a apucat sa deschida usa si nu sa auzit nimic!!Ma gasit politia dupa cateva zile am avut acuzatiile de vatamare corporala si fuga de la locul accidentului!Vatamarea a cazut deoarece nu a avut nr de zile corespunzatoare,a avut doar niste zgarieturi!!Mi-a ramas fuga de la locul accidentului !!Dupa 3 luni mi-a ajuns dosarul la procuratura ,astept sa ma cheme!!Intrebarea este daca procurorul imi da neineperea urmariri penale?Ce urmeaza ajung in instanta ,transformanduse din dosar penal in civil?Sau cu hotararea de neinceperea urmariri penale ma duc la politia rutiera si imi ridic permisul??Mentionez ca dovada de la politia rutiera este fara drept de circulatie pana la solutionarea cazului!!
Buna seara !Am avut un incident rutier ,as vrea sa ma lamuriti daca procurorul dispune o solutie de neurmarire penala sau netrimitere in judecata ?Ce urmeaza?Mai ajung in instanta?Dosaru se va transforma din penal in civil ?Sau imi va da hartie cu care ma duc la politie precum ca sa solutionat dosarul si imi recuperez permisul?Va rog sa ma lamuriti si pe mine!!
Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Accident rutier
Iar daca procurorul imi da neurmarire sau netrimitere in judecata. ,pot obtine de la politia rutiera dovada de circulatie sau permisul?
Discuție Accident rutier
Buna ziua ,am si eu nevoie de o parere ,ca sa ma lamuresc !Am avut un incident rutier o persoana sa tinut de masina mea ,a cazut ,dar eu nu am vazuto!!Nu am declarat incidentul la politie ptr ca nu stiam ca sa agatat de mine persoana aia!!Apoi am fost chemat la politie ptr vatamare corporala si fuga de la locul accidentului !!Vatamarea corporala a cazut deoarece nu avea nr de zile corespunzatoare nici rani care sa ii puna viata in pericol ,doar cateva zgarieturi!!A ramas fuga de la locul accidentului ptr care am permisul suspendat pana la solutionarea cazului !!!Dosarul a plecat de la politia rutiera catre procuratura ,acum astept sa fiu chemat acolo sa hotarasca procurorul in legatura cu dosarul meu!!Lamuritima si pe mine ,poate procurorul cand ma va chema la audiere sa imi dea o dovada de circulatie ?Poate el sa inchida dosarul fara sa mai ajung in instanta?In ce contexte sa da neinceperea urmariri penale?Astept parerile voastre!!