avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Activitate rusflorica

Activitate rusflorica

Avem o hotărâre judecătorească definitivă de grănțuire, cine trebuie să execute grănțuirea?
Vă org sa-mi spuneti ce se ia în considerare la calculul acordării concertului pentru creșterea copilului venitul brut sau .net..
Am fost plecata in Isdraiel si nu am cerut activare roaming cu toate acestea copiim-au sunat si mi-a venit o factura imensa .Ce pot sa fac?
Răspuns la discuția mostenire
Va rog sa-mi spuneti cui trebuie sa ne adresam?
Discuție mostenire
Suntem 5 frati titlul de proprietate sa emis pentru 4 frati cu toate ca cerera de punere in posesie a fost pe toti 5 fratii daca se face succesiune dupa parinti se anuleaza titlul de proprietate ?
Discuție MOSTENIRE
Suntem 5 frati si am depus cerere pentru eliberarea titlului de proprietate pe toti cinci dar fara ca eu sa stiu s-a eliberat titlul pe patru dintre frati. eu am aflat acest lucru de putin timp.Daca se face succesiune dupa parinti se anuleaza titlul de proprietate?
Răspuns la discuția mostenire
avvalentina a scris:

Daca titlul a intrat in circuitul civil, nu se poate decat prin instanta.


Discuție mostenire
Suntem 5 frati si am depus cerere pentru emiterea titlului de proprietate pe toti 5 fratii,fara sa fiu anuntat s-a emis titlu de proprietate pe ceilalti patru frafi in anul 2006 ,eu am alat abea de doua sptamani .Ce pot face pentru anularea titlului .Mentionez ca nu a fost facuta succesiunea dupa parinti.