avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită punere in executare hotarare de granituire
Discuție deschisă în Executare silită

punere in executare hotarare de granituire

Buna ziua, In urma unui proces de granituire s-a stabilit in instanta, prin hotarare definitiva si irevocabila , linia de hotar.
Dupa pronuntarea hotararii judecadoresti definitiva si irevocabila am comunicat celeilalte parti prin scrisoare recomandata ca suntem de acord cu hotararea si daca doreste poate liber si nestingherit sa faca respectivul gard. Problema apare ca cealalta parte a solicitat unui executor judecatoresc punerea in executare, desii nu era cazul avand in vedere faptul ca acceptam hotararea instantei si ca principiu hotararile judecatoresti se executa de buna voie.
Este admisibila aceasta situatie, adica apelarea al un executor pentru executare, in conditiile in care nu ne opunem la executarea hotarari judecatoresti?
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2016
Vuck, utilizator
Cel mai recent răspuns: rusflorica , utilizator 16:23, 3 Noiembrie 2023
Avem o hotărâre judecătorească definitivă de grănțuire, cine trebuie să execute grănțuirea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in posesie in baza unei sentinte judecatoresti Maria Val Maria Val Buna ziua. As dori sa stiu daca la punerea in posesie in baza unei hotarari judecatoresti la o granituire, executorul judecatoresc poate obliga pe cei care au ... (vezi toată discuția)
Proces castigat - care sunt etapele urmatoare? elfulina elfulina Buna ziua, am castigat un proces pe dreptul muncii, unde instanta a decis ca fostul angajator sa imi plateasca salariile \"majorate, indexate şi ... (vezi toată discuția)
Executare gard de sarma pe hotar cu vecinul Floarea Cring Floarea Cring Cum trebuie sa procedeze tatal meu in urmatoarea situatie: A avut ca vecin un var, care a vandut casa. Din cadastru reiese ca tatal meu, urmeaza sa mute gardul ... (vezi toată discuția)