avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Activitate costi000

Activitate costi000

Buna seara, am vrut recent sa imi scot Cardul European de Sanatate . Cei de la casa de sanatate mi au zis ca va trebui sa achit contributii restante din anul 2015 cand avut o pauza de 6 luni. In baza caror prevederi legale sunt pu sa platesc ?
Discuție Datorie Anaf
Buna dimineata , as dori daca aveti amabilitatea sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare . In luna Augus a anului curent mi-a venit o recomandata de la ANAF pentru o asa zisa pretinsa datorie catre ANAF de 2600. La sediul ANAF mi s-a spus ca aceasta datorie este compusa din 1300 principal din 2003 si penalitati de 1300, si ca ar proveni de la o regularizare de impozit care se facea la aceea vreme in urma declaratiei de impozit. datoria mi-a fost notificata in 2009 cu recomandata . Va rog dace se poate sa imi raspundeti la doua intrebari
1 Este de datoria mea sa platesc impozitul regularizat sau era de datoria firmei la care eram angajat?
2 Avand in vedere ca din 2009 nu am mai primit nici o notificare de la ANAF datoria nu s-a prescris?
Discuție Infiintare CMI
Buna dimineata , doresc infiintez un CMI si sa cumpar un praxis , in prezentnt lucrez ca medic generalist cu competente depline , La colegiul medicilor mi s-a spus ca nu pot profesa neavand specializare ca medic de familie. Intrebarea mea este daca nu pot infiinta acest cmi ca srl si nu ca pfa si ulterior sa angajez medic cu specializare medicina familie ? Va multumesc anticipat pentru raspuns