avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie Anaf
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie Anaf

Buna dimineata , as dori daca aveti amabilitatea sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare . In luna Augus a anului curent mi-a venit o recomandata de la ANAF pentru o asa zisa pretinsa datorie catre ANAF de 2600. La sediul ANAF mi s-a spus ca aceasta datorie este compusa din 1300 principal din 2003 si penalitati de 1300, si ca ar proveni de la o regularizare de impozit care se facea la aceea vreme in urma declaratiei de impozit. datoria mi-a fost notificata in 2009 cu recomandata . Va rog dace se poate sa imi raspundeti la doua intrebari
1 Este de datoria mea sa platesc impozitul regularizat sau era de datoria firmei la care eram angajat?
2 Avand in vedere ca din 2009 nu am mai primit nici o notificare de la ANAF datoria nu s-a prescris?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 10:53, 1 Decembrie 2016
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa contestati aceasta suma avand in vedere ca s-a prescris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Costel86 Costel86 Buna ziua,ma intereseaza daca pot fi executat pt un credit facut in 2009?precizez ca creaanta a fost data de la o firma de recuperare la alta si o data pe an ... (vezi toată discuția)
Telefonie mobila - dupa 4 ani somati sa platim 6 milioane in anul 2001 am incheiat un abonament la Cosmorom, cu durata de un an. dupa cateva luni, nu mai stiu exact cate, am trecut la Orange. am abandonat cartela ... (vezi toată discuția)
Cum dau in judecata DGeorgiana17 DGeorgiana17 Buna seara, as vrea sa stiu care sunt pasii si ce ar trebui sa fac pentru a da in judecata firma Eva Energy, distribuitor de energie electrica. Dupa 6 luni de ... (vezi toată discuția)