UN AUDIT NU INCEPE FARA UN CONTRACT SEMNAT INTRE PARTI. A DURAT LUNI DE ZILE SI S-A FINALIZAT PT CA AM INFORMATII DIN ALTE SURSE . A IESIT CU SCANDAL . PATRONUL A FOST INFLUIENTAT DE NISTE PERSOANE CARE NU AVEAU LEGATURA CU FIRMA. LE-A PUS SA PLATEASCA , IAR ACESTEA APAR IN RAPORT SI NU POT JUSTIFICA PREZENTA LOR ACOLO. SUNT CONVINSA CA PATRONUL E SANTAJAT CU CEVA PT CA AVAND DOSAR PENAL AR FI TREBUIT SA REACTIONEZE. E CEVA FOARTE GRAV DE CARE SE TEM. E VORBA DE CONCURENTA NELOIALA . SUNT IMPLICATE PERSOANE INFLUIENTE . ASTA S-A VAZUT LA PARCHET SI IN CERCETARILE POLITIEI.
MULTUMESC PT SFATUL ANTERIOR . AM CITIT ARTICOLUL SI AM DISCUTAT DEJA CU AVOCATA. NU MA LAS PANA NU GASESC DOCUMENTUL, IAR APOI TREC LA ATAC. CEI VINOVATI VOR PLATI.
am facut plangere penala la parchet , patronul nu a recunoscut existenta documentului. din pacate nu stiu ce firma a facut auditul, dar stiu sigur ca s-a facut pt ca a durat luni de zile. nu au lasat auditorii sa comunice cu mine. o singura data am fost sunata de un angajat pt ca avea nevoie de niste informatii. acum trebuie sa facem contestatie la judecatorie . am facut adresa la cafr si mi-au spus ca nu-mi pot da detalii despre raport , dar daca mi s-a incalcat vreun drep sa apelez la justitie. din pacate pana acum sunt deja la al 4-lea avocat pt ca ceilalti trei nu mai raspundeau la telefoane( au fost mituiti). clientul meu e paralizat de teama ca voi gasi raportul. sunt convinsa CA AUDITORUL A FOST CORECT SI A SEMNALAT CELE CONSTATATE
Cum pot obtine un raport de audit de la o firma in conditiile in care raportul se refera la activitatea mea (contabilitate), iar patronul refuza sa mi-l dea pe motiv ca e <<secret de firma >>si mi-a facut mai multe probleme. Mie imi e necesar ca sa ma apar. Mentionez ca toata activitatea firmei se afla in calculatorul meu si am colaborat 7 ani.
Am ales varianta cu legea zilierilor si clienta mea s-a declarat multumita. Cat despre interpretare si agricultorii angajeaza zilieri pt strangerea recoltei pentru a o vinde. Sper sa nu ne deranjeze nimeni. Multumesc pt ajutor!!
ce forma de angajare e maI potrivita pt persoane cu care firma colaboreaza ocazional in functie de clienti si ce contributii se calculeaza? anii trecuti am folosit contractul civil .