avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Activitate niccosteff

Activitate niccosteff

Răspuns la discuția raport audit
UN AUDIT NU INCEPE FARA UN CONTRACT SEMNAT INTRE PARTI. A DURAT LUNI DE ZILE SI S-A FINALIZAT PT CA AM INFORMATII DIN ALTE SURSE . A IESIT CU SCANDAL . PATRONUL A FOST INFLUIENTAT DE NISTE PERSOANE CARE NU AVEAU LEGATURA CU FIRMA. LE-A PUS SA PLATEASCA , IAR ACESTEA APAR IN RAPORT SI NU POT JUSTIFICA PREZENTA LOR ACOLO. SUNT CONVINSA CA PATRONUL E SANTAJAT CU CEVA PT CA AVAND DOSAR PENAL AR FI TREBUIT SA REACTIONEZE. E CEVA FOARTE GRAV DE CARE SE TEM. E VORBA DE CONCURENTA NELOIALA . SUNT IMPLICATE PERSOANE INFLUIENTE . ASTA S-A VAZUT LA PARCHET SI IN CERCETARILE POLITIEI.
MULTUMESC PT SFATUL ANTERIOR . AM CITIT ARTICOLUL SI AM DISCUTAT DEJA CU AVOCATA. NU MA LAS PANA NU GASESC DOCUMENTUL, IAR APOI TREC LA ATAC. CEI VINOVATI VOR PLATI.
Răspuns la discuția raport audit
am facut plangere penala la parchet , patronul nu a recunoscut existenta documentului. din pacate nu stiu ce firma a facut auditul, dar stiu sigur ca s-a facut pt ca a durat luni de zile. nu au lasat auditorii sa comunice cu mine. o singura data am fost sunata de un angajat pt ca avea nevoie de niste informatii. acum trebuie sa facem contestatie la judecatorie . am facut adresa la cafr si mi-au spus ca nu-mi pot da detalii despre raport , dar daca mi s-a incalcat vreun drep sa apelez la justitie. din pacate pana acum sunt deja la al 4-lea avocat pt ca ceilalti trei nu mai raspundeau la telefoane( au fost mituiti). clientul meu e paralizat de teama ca voi gasi raportul. sunt convinsa CA AUDITORUL A FOST CORECT SI A SEMNALAT CELE CONSTATATE
Discuție raport audit
Cum pot obtine un raport de audit de la o firma in conditiile in care raportul se refera la activitatea mea (contabilitate), iar patronul refuza sa mi-l dea pe motiv ca e <<secret de firma >>si mi-a facut mai multe probleme. Mie imi e necesar ca sa ma apar. Mentionez ca toata activitatea firmei se afla in calculatorul meu si am colaborat 7 ani.
Răspuns la discuția colaborari ocazionale
Am ales varianta cu legea zilierilor si clienta mea s-a declarat multumita. Cat despre interpretare si agricultorii angajeaza zilieri pt strangerea recoltei pentru a o vinde. Sper sa nu ne deranjeze nimeni. Multumesc pt ajutor!!
Răspuns la discuția colaborari ocazionale
este vorba de o activitate de dezinsectie care se desfasoara ocazional in functie de comenzi.multumesc
ce forma de angajare e maI potrivita pt persoane cu care firma colaboreaza ocazional in functie de clienti si ce contributii se calculeaza? anii trecuti am folosit contractul civil .
m-am dezabonat din greseala . cum pot reactiva serviciul ?am trimis un email pe adresa avocat net si am primit eroare .