avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... raport audit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

raport audit

Cum pot obtine un raport de audit de la o firma in conditiile in care raportul se refera la activitatea mea (contabilitate), iar patronul refuza sa mi-l dea pe motiv ca e <<secret de firma >>si mi-a facut mai multe probleme. Mie imi e necesar ca sa ma apar. Mentionez ca toata activitatea firmei se afla in calculatorul meu si am colaborat 7 ani.
Cel mai recent răspuns: niccosteff , utilizator 15:35, 13 Iulie 2011
daca exista un proces cu firma respectiva, cereti instantei sa dispuna depunerea lui la dosar aratind utilitatea si pertinenta probei, cf art 172 CPC.

daca este un dosar penal, depuneti o cerere in care solicitati sa se administreze si aceasta proba.
am facut plangere penala la parchet , patronul nu a recunoscut existenta documentului. din pacate nu stiu ce firma a facut auditul, dar stiu sigur ca s-a facut pt ca a durat luni de zile. nu au lasat auditorii sa comunice cu mine. o singura data am fost sunata de un angajat pt ca avea nevoie de niste informatii. acum trebuie sa facem contestatie la judecatorie . am facut adresa la cafr si mi-au spus ca nu-mi pot da detalii despre raport , dar daca mi s-a incalcat vreun drep sa apelez la justitie. din pacate pana acum sunt deja la al 4-lea avocat pt ca ceilalti trei nu mai raspundeau la telefoane( au fost mituiti). clientul meu e paralizat de teama ca voi gasi raportul. sunt convinsa CA AUDITORUL A FOST CORECT SI A SEMNALAT CELE CONSTATATE
daca nu puteti nici sa identificati auditorul atunci nu prea aveti sanse sa gasiti raportul.

efectuarea unui audit nu inseamna ca raportul a fost finalizat sau macar intocmit. daca beneficiarul nu a platit auditul atunci sigur nu a primit produsul final, adica raportul. deci el nu exista si patronul are dreptate. este doar un exemplu in sensul ca este posibil sa va inselati.
UN AUDIT NU INCEPE FARA UN CONTRACT SEMNAT INTRE PARTI. A DURAT LUNI DE ZILE SI S-A FINALIZAT PT CA AM INFORMATII DIN ALTE SURSE . A IESIT CU SCANDAL . PATRONUL A FOST INFLUIENTAT DE NISTE PERSOANE CARE NU AVEAU LEGATURA CU FIRMA. LE-A PUS SA PLATEASCA , IAR ACESTEA APAR IN RAPORT SI NU POT JUSTIFICA PREZENTA LOR ACOLO. SUNT CONVINSA CA PATRONUL E SANTAJAT CU CEVA PT CA AVAND DOSAR PENAL AR FI TREBUIT SA REACTIONEZE. E CEVA FOARTE GRAV DE CARE SE TEM. E VORBA DE CONCURENTA NELOIALA . SUNT IMPLICATE PERSOANE INFLUIENTE . ASTA S-A VAZUT LA PARCHET SI IN CERCETARILE POLITIEI.
MULTUMESC PT SFATUL ANTERIOR . AM CITIT ARTICOLUL SI AM DISCUTAT DEJA CU AVOCATA. NU MA LAS PANA NU GASESC DOCUMENTUL, IAR APOI TREC LA ATAC. CEI VINOVATI VOR PLATI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare de mita. plangere impotriva procurorului livi976 livi976 Buna ziua! Am fost condamnat pentru luare de mita(fara nicio proba,dar e alta discutie) si va rog sa-mi raspundeti : -parchetul nu trebuia sa intocmesca dosar ... (vezi toată discuția)
Raport medico-legal de necropsie foarte întârziat, motiv pentru care am probleme și cu un credit rămas după tata (decedat în octombrie 2017). cum ar trebui să procedez? IIrinaRoxana IIrinaRoxana Buna ziua! Tatăl meu a decedat în data de 29.10.2017...seara pe 28.10.2017 spunea ca ii e somn și e obosit și dimineața nu s.a mai trezit... La momentul ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin falsificat furios furios Am fost anuntat de banca ca am primit un BO de valoare mare , despre care nu stiam nimic. Cand m-am prezentat la banca am constatat ca semnatura si stampila ... (vezi toată discuția)