avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate nelucuiu

Activitate nelucuiu

În urma unei țevi sparte în scara blocului un vecin a fost despăgubit de firma de asigurări. Firma de asigurări a dat în judecata asociația de proprietari iar administrstoarea a propus la adunarea generala sa plătim un avocat pt a ne reprezenta în instanta.Tin sa specific ca blocul a fost construit în 2019 iar incidentul a avut loc în 2021.Cine trebuie sa plătească în acest caz?De ce sunt eu obligata ca și locatar sa plătesc avocat din banii personali?Și în caz ca câștiga firma de asigurări cine plătește tot?
Al platit-o întreaga la primărie dar eu as vrea sa îmi recuperez banii. Se mai poate face ceva .sa merg sa dau în instanta sau ce pot sa fac
La primărie a trebuit sa plătesc amenda.Au trecut mai mult de 2 luni deja ca am așteptat sa apară în primărie va asa au zis aia sa aștept sa apară în primărie. Dacă a trecut termenul mai pot face ceva
Bună ziua!Am primit amenta pt neplata rovinetei dar eu am dovada ca am plătit rovinieta. La primărie ma obliga sa o plătesc.Ce sa fac am platit-o și acum ce trebuie sa fac sa îmi recuperez banii.
Am avut un chirias cu care am facut contract de inchiriere pe un an dar dupa cinci luni sa razgandit si a plecat.Nu i-am inapoiat garantia deoarece mi-a ramas restanta LA cheltuieli 2 luni plus ca mi- a spart USA de LA baie.Acum s-a trezit ca vrea sa ii inapoiez garantia ca daca nu ma da in judecata .CE imi sugerati sa FAC.Tin sa precizez ca contractul era facut doar intre noi

buna cine ma poate ajuta cu o problema legata de administratorul blocului baga niste cheltuieli foarte mari undeva ll 150 lei pt 2 persoane pe luna la un bloc unde nu e lift si caldura pe scara blocului si centrala propie ;ap are 54 m2 .PROBLEMA mare e ca in perioada de vara am facut cerere ca nu locuieste nimeni 3 luni si el in ciuda faptului mi-a pus 70 lei pe luna .adica 240 lei in total ,adica exagerat de mult .cine ma poate indruma ce sa fac