avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu chiriasul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu chiriasul

Am avut un chirias cu care am facut contract de inchiriere pe un an dar dupa cinci luni sa razgandit si a plecat.Nu i-am inapoiat garantia deoarece mi-a ramas restanta LA cheltuieli 2 luni plus ca mi- a spart USA de LA baie.Acum s-a trezit ca vrea sa ii inapoiez garantia ca daca nu ma da in judecata .CE imi sugerati sa FAC.Tin sa precizez ca contractul era facut doar intre noi
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Are si el un exemplar al contractului? El are dovezile de plata a chiriei (viramente bancare, inscriusuri de mana)?
Depinde ce era scris in contract cu privire la garantie, daca ati intocmit un act de reziliere cand a plecat, ce suma era garantia si ce suma erau cheltuielile acoperite de dvs.
In instanta ar putea sa nu aiba foarte mari sanse, dar problema se pune daca o sa reclame la ANAF ca a avut un contract de inchiriere si acelas nu a fost inregistrat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 August 2017
AvTudor_com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere garsoniera AnaStroe AnaStroe Buna ziua. Am incheiat un contract de inchiriere pentru o garsoniera din Bucuresti fara a-l autentifica la notariat. Doar un contract de inchiriere de mana ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract inchiriere apartament elyclaire elyclaire acum doua luni am semnat un contract de inchiriere a unui apartament pt o perioada de 10 luni.In contract si sunt prevazute doua clauze care prevad ca in ... (vezi toată discuția)
Recuperarea garanției date proprietarului de imobil davo davo Bună ziua, În primul rand, îmi cer scuze dacă nu am ales bine categoria de subiect pentru forum. Problema mea este următoarea : Am stat în chirie ... (vezi toată discuția)