avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Activitate miha1984

Activitate miha1984

Răspuns la discuția Concediu de odihna
Ok. Mulțumesc frumos pentru raspuns

Cornel Vasile a scris:

O zi de CO = o zi de munca

Bună ziua. Sunt angajata la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata la 8 ore pe zi. Acum de când s-a emis starea de urgenta, am primit act adițional la contract cu program de lucru pe 4 ore. Atâta și lucrez 4 ore pe zi. Întrebarea mea este, dacă îmi iau concediu de odihna în perioada aceasta cât sunt pe 4 ore, cum se calculează orele pt concediu. Adică o zi de concediu înseamnă 2 zile de munca, sau?
Răspuns la discuția Stimulent de inserție

În 28.04.2019
Cornel Vasile a scris:

Cand implineste copilul 2 ani ?

Bună. Momentan sunt în concediu de creștere a copilului, din 21.01.2019 îmi reancep activitatea, dar între timp mi-am găsit de lucru la alta firma. Întrebarea mea este dacă mai beneficiez de stimulentul de inserție dacă îmi schimb serviciul
Răspuns la discuția creștere minimul pe economie
Mulțumesc frumos!
Buna, sunt insarcinata, pana acuma am fost in concediu de risc maternal, urmeaza sa intru in concediu prenatal. Oare eu beneficiez de marirea de salariu, adica minimul pe economie, deoarece nu am primit deocamdată nici un act adițional cu marirea salariului, dar alti colegi din firma au primit deja.
Răspuns la discuția concediu risc maternal
Va mulțumesc frumos pt răspunsuri.
Răspuns la discuția concediu risc maternal
Imi cer scuze pt mesajul de mai sus nu am scris tot...intrebarea ii... ea in data de 30 noiembrie mai putea sa imi dea concediu pe toata luna noiembrie? Am primit un concediu din 28-30 noiembrie si pe toata luna decembrie.
Răspuns la discuția concediu risc maternal
Problema este ca, ea m-a chemat sa ma duc dupa concediul de risc maternal in data de 30 noiembrie, ea înțelegând ca mie imi tb concediu pe luna decembrie, nu pe noiembrie, si cand si-a dat sear
Buna, va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns... Din 1 noiembrie am intrat in concediu de risc maternal, dar dr de familie in loc sa imi dea din 1 noiembrie pana in 30 noiembrie, mi-a dat pe decembrie. Deci luna noiembrie nu am primit concediul. Se mai poate face ceva?